Σάλος στην Τουρκία με τραγούδι κατά του Ερντογάν - «Πατερούλη φύγε από το σβέρκο μας»

Ο δημοφιλής, στην Τουρκία, τραγουδιστής Ταρκάν, έχει προκαλέσει σάλο με το τελευταίο του κομμάτι με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει πως έχει γραφτεί κατά του κορονοϊού!

Σάλος στην Τουρκία με τραγούδι κατά του Ερντογάν - «Πατερούλη φύγε από το σβέρκο μας»
Έξαλλος ο Ερντογάν
AP IMAGES
2'

Την οργή των οπαδών του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε το τραγούδι του δημοφιλούς στην Τουρκία τραγουδιστή Ταρκάν.

Ο Ταρκάν υποστηρίζει πως το τραγούδι «Geççek», που ελληνικά σημαίνει «Αργά», έχει γραφτεί για τον κορονοϊό ωστόσο στην Τουρκία φιλοκυβερνητικοί κάνουν λόγο για «τραγούδι - παραγγελία από το εξωτερικό για να ρίξουν τον Τούρκο πρόεδρο» και άλλες θεωρίες συνωμοσίας.

Οι στίχοι:

«Θα περάσει, θα περάσει κι αυτό. Θα δεις πως η ελπίδα έρχεται. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά, θα φύγει όπως ήρθε! Όλα τελειώνουν κάποτε θα τελειώσει κι αυτό το βάσανο. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά. Το παράκανες, πραγματικά σε βαρεθήκαμε. Δε σταμάτησες ούτε λεπτό. Φτάνει πια πνιγόμαστε. Πατερούλη φύγε από το σβέρκο μας. Κάναμε υπομονή, είπαμε πως κάτι καλό ίσως βγει, βγάλαμε και πολλά συμπεράσματα. Όμως φτάνει πια! Το καταλάβαμε. Πατερούλη φύγε από το σβέρκο μας! Θα περάσει, θα περάσει κι αυτό. Θα δεις πως η ελπίδα έρχεται. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά. Εκείνες οι ημέρες είναι τόσο κοντά, θα φύγει όπως ήρθε! Όλα τελειώνουν κάποτε θα τελειώσει κι αυτό το βάσανο. Ωχ τι ωραία τότε θα χορεύουμε με την καρδιά μας πανηγυρικά…»

Οι φιλοκυβερνητικές πηγές αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον προεκλογικό αγώνα από τα αντίπαλα κόμματα του προέδρου», ενώ αναμένεται το τραγούδι να αποσυρθεί από την κυκλοφορία άμεσα...

Αυτό είναι το επίμαχο τραγούδι:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Εκατοντάδες άνθρωποι στην κηδεία του δημοσιογράφου που δολοφονήθηκε στο Κοτζαελί

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή