Πέθανε στα 31 της από καρκίνο η τραγουδίστρια Jane Marczewski

Η τραγουδίστρια Jane Marczewski, γνωστή και ως «Nightbride» είχε γίνει πασίγνωστη μέσα από το talent show «America’s Got Talent».
H 31χρονη τραγουδίστρια είχε συγκινήσει τους κριτές με την ερμηνεία της στο America’s Got Talent
YouTube
1'

Σε ηλικία μόλις 31 ετών «έφυγε» από τη ζωή η τραγουδίστρια Jane Marczewski, η οποία έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η Marczewski γίνει ευρέως γνωστή από την παρουσία της στο talent show America’s Got Talent, με το ψευδώνυμο «Nightbride».

H νεαρή τραγουδίστρια είχε ξεχωρίσει για την ερμηνεία της, ενώ είχε συγκινήσει τους κριτές του σόου όταν ερμήνευσε ένα κομμάτι που είχε γράψει η ίδια και αφορούσε τη σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Μάλιστα είχε αναδειχθεί στο μεγάλο φαβορί του σόου, ωστόσο αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό για να επικεντρωθεί στη μάχη που έδινε για τη ζωή της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το βίντεο με την εμφάνισή της στο America’s Got Talent, έχει ξεπεράσει στο YouTube τα 40 εκατομμύρια προβολές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, η 31χρονη άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή. Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, είχε ενημερώσει τους followers της ότι η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί δραματικά, όμως ίδια ένιωθε ζωντανή δίνοντας θάρρος στον εαυτό της και στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Ούμα Θέρμαν: Η «Νύφη» του Ταραντίνο μιλάει για το «Kill Bill 3»

Ο Τομ Χόλαντ απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό box office

Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν: Ο συγγραφέας του «Game of Thrones» ενώνει τις δυνάμεις του με τη Marvel