Πόλεμος στην Ουκρανία: «Πάνω από το 50% του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία», λένε οι ΗΠΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία επιτίθεται μανιασμένα στην Ουκρανία, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να έχει στείλει πάνω από το μισό στρατό του!
1'

Η Ρωσία συνεχίζει το ανελέητο σφυροκόπημα στην Ουκρανία, με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να έχει στείλει πάνω από τον μισό στρατό του στην εισβολή η οποία όμως συναντά σθεναρή αντίσταση.

Όπως αναφέρει το CNN, το οποίο επικαλείται πηγές από το αμερικανικό Πεντάγωνο, ο Πούτιν έχει στείλει «περισσότερο από το 50% της στρατιωτικής του δύναμης στο ουκρανικό έδαφος».

«Θέλει να διατηρήσει την κυριαρχία του εκεί. Οι εκτιμήσεις μας είναι πως βρίσκεται στην Ουκρανία ο μισός και πλέον στρατός της Ρωσίας», κατέληξε η ίδια πηγή.

Την ίδια ώρα, όλες οι ρωσικές μονάδες στην Ουκρανία έλαβαν σήμερα την εντολή να συνεχίσουν την επίθεση από πάσα κατεύθυνση, έπειτα από μια προσωρινή διακοπή χθες, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Επαναλαμβάνοντας ανάλογα σχόλια που έκανε νωρίτερα το Κρεμλίνο, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας εξήγησε πως η χθεσινή παύση έγινε εν αναμονή των συνομιλιών μεταξύ της Μόσχας και του Κιέβου, όμως οι επιχειρήσεις επαναλαμβάνονται, αφότου η Ουκρανία αρνήθηκε να διαπραγματευτεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Στα χέρια των Ρώσων μέρος του οπλισμού που είχε στείλει η Δύση

Ουκρανία: Συγκινεί γυναίκα που μαζεύει τα συντρίμμια του σπιτιού της και τραγουδά τον εθνικό ύμνο