Μελιτόπολη και Χερσώνα ανήκουν στους Ρώσους – Κατεβάζουν σημαίες της Ουκρανίας από δημόσια κτήρια

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σύμφωνα με αξιωματούχο της Μόσχας, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταλάβει τη Μελιτόπολη ενώ τα ειδησεογραφικά πρακτορεία επιβεβαιώνουν με φωτογραφίες ότι κατεβαίνουν ουκρανικές σημαίες από δημόσια κτήρια.

Μελιτόπολη
Η σημαία της Ουκρανίας κατεβαίνει από τον ιστό της στη Μελιτόπολη
Twitter/NEXTA
1'

Ο Μιχαΐλ Μιζίντσεφ, επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης Άμυνας της Ρωσίας, σε δήλωσή του ανέφερε πως η Μελιτόπολη και η Χερσώνα έχουν περάσει υπό τον πλήρη έλεγχο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Παράλληλα, ανέφερε πωψς συνεχώς καταγράφονται όλες οι αλλαγές στους ανθρωπιστικούς διαδρόμους.

«Για άλλη μια φορά σας ενημερώνουμε ότι οι παραπάνω πόλεις βρίσκονται υπό τον πλήρη έλεγχό μας, ο πληθυσμός τους συνεχίζει να ζει μια ειρηνική ζωή και έχει όλα τα απαραίτητα. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην παροχή βοήθειας στους κατοίκους αυτών των οικισμών», σχολίασε.

Την ίδια στιγμή, φωτογραφίες και βίντεο από τις δυο περιοχές δείχνουν τους Ουκρανούς πολίτες στους δρόμους για να αντιδράσουν στην παρουσία ρωσικών δυνάμεων, ενώ αντίστοιχα οι στρατιώτες του «κόκκινου στρατού» κατεβάζουν τις σημαίες της Ουκρανίας από δημόσια κτήρια και πλατείες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή