Βασίλισσα Ελισάβετ: Απουσίασε πρώτη φορά από την Ημέρα της Κοινοπολιτείας – Η εμφάνιση στο Ουίνδσορ

Εν μέσω φημών για την υγεία της η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει ελάχιστες μόνο εμφανίσεις - Πλέον έχει μετακομίσει στο Κάστρο του Ουίνδσορ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Απουσίασε πρώτη φορά από την Ημέρα της Κοινοπολιτείας – Η εμφάνιση στο Ουίνδσορ
Η Βασίλισσα επέστρεψε στα καθήκοντά της καθώς φιλοξένησε τη νέα Γενική Κυβερνήτη του Καναδά, Μαίρη Σάιμον στο Oak Room στο Κάστρο του Ουίνδσορ.
AP
2'

Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μια δεκαετία και εν μέσω φημών για την εξασθενημένη υγεία της, η 95χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ απουσίασε από τους εορτασμούς για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Ωστόσο, μια ημέρα μετά η Βασίλισσα επέστρεψε στα καθήκοντά της καθώς φιλοξένησε τη νέα Γενική Κυβερνήτη του Καναδά, Μαίρη Σάιμον και τον σύζυγό της κ. Γουίτ Φρέιζερ για τσάι στο Oak Room στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η συνάντηση αυτή που συνοδεύτηκε από φωτογραφίες που έδωσε το παλάτι είναι η δεύτερη εμφάνιση της Βασίλισσας μετά την ανάρρωσή της από τον κορονοϊό. Η πρώτη ήταν με τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό την περασμένη εβδομάδα.

Ντυμένη με ένα φόρεμα με μπλε και μοβ σχέδια, η 95χρονη μονάρχης συναντήθηκε με τη νέα πρέσβη - η οποία φορούσε ένα κιτρινοπράσινο σακάκι πάνω από ένα μαύρο φόρεμα.

Δείτε την gallery:

Με τον Τριντό το πρώτο επίσημο τετ-α-τετ μετά τον κορονοϊό

Η βασίλισσα Ελισάβετ, που είναι επίσης βασίλισσα του Καναδά, υποδέχτηκε στις 6 Μαρτίου τον Τριντό στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου διαμένει από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού. Ο Τζάστιν Τριντό βρέθηκε στη Μεγάλη Βρετανία για συνομιλίες σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και τον Ολλανδό ομόλογό του Μαρκ Ρούτε.

Δείτε την gallery:

Η βασίλισσα έχει θερμή σχέση με τον Καναδά, χώρα που έχει επισκεφθεί περισσότερες από 20 φορές. Η ανακοίνωση του παλατιού στις 20 Φεβρουαρίου ότι η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν θετική στον κορονοϊό προκάλεσε ανησυχία για την 95χρονη μονάρχη.

Το παλάτι αρνήθηκε να προσφέρει καθημερινή ενημέρωση για την υγεία της, επικαλούμενη το δικαίωμά της στην ιδιωτική ζωή. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι του παλατιού είπαν ότι η Βασίλισσα έχει εμβολιαστεί πλήρως.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Τριντό:

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το πρόγραμμά της είναι «υπό εξέταση» - Περιορίζονται οι εμφανίσεις της

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή