«Ο πρίγκιπας Χάρι δεν αντέχει την Καμίλα»: Ετοιμάζει βιβλίο με αποκαλύψεις

Ο πρίγκιπας Χάρι «δεν αντέχει» τη Δούκισσα της Κορνουάλης και η ρήξη στις σχέσεις της βασιλικής οικογένειας μαζί του μπορεί να βαθύνει, όπως ισχυρίστηκε η βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν αντέχει την Καμίλα»: Ετοιμάζει βιβλίο με αποκαλύψεις
Η βασιλική οικογένεια ανησυχεί για την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να εκδώσει την βιογραφία του
AP
2'

Μιλώντας στο περιοδικό Telegraph πριν από την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, η Tina Brown, τόνισε ότι ο δούκας του Sussex, δεν αποδέχτηκε ποτέ τη σχέση της Καμίλα με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο και δεν θέλει η μητριά του να γίνει βασίλισσα. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο πρίγκιπας Χάρι είναι πιθανό να εκφράσει την απογοήτευσή του στα απομνημονεύματά του, τα οποία πρόκειται να δημοσιευθούν αργότερα φέτος.

«Ο Ουίλιαμ ένιωσε αηδιασμένος με την επίθεση της Μέγκαν στην Κέιτ γιατί δεν μπορεί να απαντήσει. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το πόσο έξαλλος θα γίνει όταν κυκλοφορήσει αυτό το βιβλίο. Επειδή ο Χάρι δεν πρόκειται να κυνηγήσει τη Βασίλισσα, είναι ιερή. Και μάλλον δεν θα κυνηγήσει ούτε την Κέιτ, την οποία αγαπά πολύ. Αλλά θα κυνηγήσει τον Κάρολο και την Καμίλα και ίσως τον Ουίλιαμ. Και είναι τόσο άχρηστο για όλους τη δεδομένη φάση. Για τον Ουίλιαμ αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα στη σχέση τους αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει αποδεχτεί τη σχέση του πατέρα του με την Καμίλα, αλλά πρόσθεσε ότι ο Δούκας του Σάσεξ είναι «πολύ θυμωμένος» που η Δούκισσα της Κορνουάλης θα γίνει βασιλική σύζυγος όταν ο Πρίγκιπας Κάρολος ανέβει στο θρόνο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η βασιλική οικογένεια ανησυχεί για την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι να εκδώσει την βιογραφία του συνεργαζόμενος με τον βραβευμένο με Πούλιτζερ Αμερικανό δημοσιογράφο Τζον Τζόζεφ Μέρινγκερ, αφού ο εκδοτικός οίκος έχει αναφέρει πως το βιβλίο «θα είναι γεμάτο εμπειρίες, περιπέτειες, απώλειες και μαθήματα ζωής που βοήθησαν τον Χάρι να διαμορφώσει τον χαρακτήρα του».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή