Άγριο έγκλημα στη Νέα Υόρκη: Βρέθηκε 51χρονη κατακρεουργημένη σε βαλίτσα

Ο δράστης είχε μαχαιρώσει 58 φορές την άτυχη γυναίκα...
1'

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι Αρχές της Νέας Υόρκης καθώς εντοπίστηκε το πτώμα μιας 51χρονης γυναίκας μέσα βαλίτσα.

Η τσάντα, μέσα στην οποία βρίσκονταν νεκρή η Orsolya Gaal εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο από έναν περαστικό στο Forest Hills, ο οποίος παρατήρησε αίματα στο πεζοδρόμιο. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η 51χρονη είχε συνολικά 58 τραύματα από μαχαίρι σε λαιμό, θώρακα, χέρια και πόδια.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, ο σύζυγος της 51χρονης έλαβε μήνυμα στο κινητό του, το οποίο έγραφε: «Θα ακολουθήσει και η υπόλοιπη οικογένεια σου». Ο ίδιος έλειπε ταξίδι στο Πόρτλαντ μαζί με τον 17χρονο γιο τους, όταν ανακαλύφθηκε το πτώμα της συζύγου του.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Orsolya Gaal είχε φύγει από το σπίτι λέγοντας στον 13χρονο γιο της, ότι θα πάει να παρακολουθήσει μια παράσταση ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να συναντήθηκε με κάποιον.

Για την δολοφονία της Orsolya Gaal μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις ωστόσο υπάρχει ένας ύποπτος άνδρας στο κάδρο των ερευνών.