Βασίλισσα Ελισάβετ: Χωρίς μπαστούνι και χαμογελαστή μετά τις φήμες για την υγεία της (pics)

Χωρίς μπαστούνι η βασίλισσα Ελισάβετ στέκεται όρθια και χαμογελαστή

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χωρίς μπαστούνι και χαμογελαστή
Η μονάρχης, η οποία αντιμετώπισε προβλήματα κινητικότητας τους τελευταίους μήνες, φωτογραφήθηκε χαμογελαστή
AP
2'

Η βασίλισσα Ελισάβετ ευδιάθετη και χωρίς τη βοήθεια του μπαστουνιού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ελβετίας στο Κάστρο του Ουίνδσορ μετά την επιστροφή από το διάλειμμα μιας εβδομάδας στο Σάντριγχαμ για τα 96α γενέθλιά της.

Η μονάρχης, η οποία αντιμετώπισε προβλήματα κινητικότητας τους τελευταίους μήνες, φωτογραφήθηκε χαμογελαστή με τον Ignazio Cassis και την σύζυγό του Paola στο καθιστικό της στο Oak Room το πρωί της Πέμπτης (28/4).

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος του Παλατιού τόνισε ότι ελπίζει η Βασίλισσα να παραστεί στα εγκαίνια του κοινοβουλίου σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, στις 10 Μαΐου, αλλά η επιβεβαίωση αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Η βασίλισσα, άνοιξε το Κοινοβούλιο σε όλες τις περιπτώσεις εκτός από δύο κατά τη διάρκεια της βασιλείας της. Οι εξαιρέσεις ήταν το 1959 και το 1963, όταν ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Andrew και μετά τον Πρίγκιπα Edward, όταν η ομιλία της διαβάστηκε από τον Λόρδο Καγκελάριο.

Σημειώνεται ότι σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασιών ενόψει των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου βρίσκεται η Βρετανία. Εκτός από τα δημόσια events λόγος γίνεται και για ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με την συμμετοχή των μεγαλύτερων αστέρων της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Επίσης οι εορταστικές εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν από την εμφάνιση της ομάδας Red Arrows (είναι ένα ακροβατικό αεροπορικό σμήνος της Βασιλικής Βρετανικής αεροπορίας - RAF που δημιουργήθηκε το 1964) μέχρι την συναυλία στο Παλάτι με τον Sir Elton John και πολλούς άλλους αστέρες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Με πληροφορίες από: Daily Mail

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή