Met Gala 2022: Το τοπ μόντελ που συνόδευσε τον Eλον Μασκ στο κόκκινο χαλί ήταν η... μητέρα του

Ο Έλον Μασκ εμφανίστηκε στο Met Gala 2022, την ετήσια εκδήλωση στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης με μία λαμπερή συνοδό στο πλευρό του. Την καλλονή μητέρα του που υπήρξε διάσημο μοντέλο
H Mέι Μασκ
A.P
1'

Ο Έλον Μασκ έφτασε στο κόκκινο χαλί του Met Gala, με μία...ασυνήθιστη συνοδό. Στο πλευρό του μεγιστάνα της τεχνολογίας βρέθηκε η 74χρονη μητέρα του, Μέι Μασκ, μοντέλο, συγγραφέας και γνωστή διαιτολόγος.

Γιαγιά 12 εγγονιών, μητέρα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Ελον Μασκ και αισίως στην όγδοη δεκαετία της ζωής της, η Μέι Μασκ εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με το μοναδικό στιλ της.

O Έλον Μασκ με τη μητέρα τουΑ.Ρ

Είναι η πρώτη φορά που ο Έλον Μασκ εμφανίζεται δημόσια μετά την εξαγορά του Twitter, ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρώιν. «Ο στόχος μου, αν υποθέσουμε ότι όλα πάνε καλά, είναι να κάνω το Twitter όσο το δυνατόν πιο περιεκτικό και να έχω όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό στο Twitter», είπε στο La La Anthony. «Και ότι είναι διασκεδαστικό και αστείο και διασκεδάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο».

Μιλώντας για το ντύσιμό του τη βραδιά του γκαλά με θέμα το «Gilded Glamour», είπε ότι «ακολουθούσε τον ενδυματολογικό κώδικα» με το κλασικό του σμόκιν. Η μητέρα του ήταν ντυμένη με μια βυσσινί τουαλέτα Dior και σειρές από μαργαριτάρια περασμένα στο λαιμό της.

Η Μέι ΜάσκΑ.Ρ

Η Μέι Μασκ γεννήθηκε στις 19 Απριλίου του 1948 και επί μισό αιώνα έκανε καριέρα, εμφανιζόμενη στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας, αλλά και στο Time όπου πόζαρε γυμνή για μία έκδοση υγείας. Παράλληλα έδινε συμβουλές διατροφής, ενώ όπως λέει είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με την ηλικία της, δεν θα ήθελε να φαίνεται νεότερη. Όπως χαρακτηριστικά έχει πει άλλωστε η καριέρα της εκτοξεύθηκε όταν σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της.