Πύρινη κόλαση στη Μόσχα - Απειλούνται δεκάδες ανθρώπινες ζώες

Στις φλόγες έχει τυλιχθεί επιχειρηματικό κέντρο στη Μόσχα όπου σύμφωνα με πληροφορίες καθώς φέρεται να έχουν παγιδευθεί άνθρωποι στους επάνω ορόφους

Πύρινη κόλαση στη Μόσχα
Πύρινη κόλαση στη Μόσχα
2'

Οι πυροσβέστες έχουν απομακρύνει τουλάχιστον 120 ανθρώπους από ένα επιχειρηματικό κέντρο της Μόσχας που έχει τυλιχθεί στις φλόγες, δήλωσαν αξιωματούχοι του υπουργείου Έκτακτης Ανάγκης της ρωσικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης και αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, άγνωστος αριθμός ατόμων ενδέχεται να έχει παγιδευτεί στα ανώτερα επίπεδα του 10όροφου επιχειρηματικού κέντρου Grand Setun Plaza στη δυτική Μόσχα.

Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα από το ισόγειο μέχρι τον τέταρτο όροφο λόγω των συνθετικών υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κάλυψη της πρόσοψης και του εσωτερικού του κτηρίου, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και δίνουν μάχη με τις φλόγες περίπου 200 πυροσβέστες. Ο υπουργός έκτακτης ανάγκης Aλεξάντρ Κουρένκοφ επιβλέπει προσωπικά τις προσπάθειες των πυροσβεστών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και την παροχή βοήθειας σε όσους βρίσκονται ακόμα μέσα στο κτήριο.

Η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει αδιευκρίνιστη. Δραματικές φωτογραφίες δείχνουν πυροσβέστες να παλεύουν με τη φωτιά, καθώς το δεκαώροφο κτίριο έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Μαύρος καπνός φαίνεται να υψώνεται στον ουρανό.

Μια πηγή είπε στο πρακτορείο TASS: «Έως και 20 άτομα μπορεί να βρίσκονται στο κτίριο στον έκτο και τον έβδομο όροφο.Ένας απο αυτούς είναι αποκλεισμένος στον έβδομο όροφο. Οι υπόλοιποι μπορεί να είναι στον έκτο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή