Ο Άντονι Χόπκινς χορεύει συρτάκι (!) και αποθεώνει την Ελλάδα και τον Ζορμπά - Το viral βίντεο

Το εμβληματικό συρτάκι του Μίκη Θεοδωράκη από τον Ζορμπά χορεύει ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Άντονι Χόπκινς και το διαδίκτυο «παίρνει φωτιά»

Ο Άντονι Χόπκινς
Ο Άντονι Χόπκινς
ΑΡ
1'

Ο ανατρεπτικός Άντονι Χόπκινς επέστρεψε στα σόσιαλ μίντια με ένα νέο χορευτικό και μάλιστα με...άρωμα Ελλάδας. Μετά το viral χορό του στο Tik Tok, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο όπου εμφανίζεται να χορεύει το εμβληματικό συρτάκι «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο 84χρονος σταρ έγραψε, μεταξύ άλλων: «Έκπληκτος με τα γενναιόδωρα κομπλιμέντα για τον χορό μου. Ευχαριστώ. Εδώ είναι το ρεπερτόριο αυτής της εβδομάδας. Δουλεύω στην επόμενη συναυλία μου. Σκέφτομαι αντισυμβατικά»

https://www.instagram.com/p/CgPXBY9I6ft

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να απαντήσουν στον ηθοποιό. Ανάμεσά τους και ο Mάικλ Ντάγκλας που του ευχήθηκε να έχει ένα τέλειο καλοκαίρι, αλλά και ο Aντόνιο Μπαντέρας με τη σειρά του του έστειλε συγχαρητήρια!

Στο βίντεο μετά τις χορευτικές του επιδόσεις, βλέπουμε τον ηθοποιό μαζί με συνεργάτες. Ανάμεσά τους ο ζωγράφος και σκηνοθέτης Julian Schnabel, o οποίος υπήρξε υπέρμαχος του ανεξάρτητου κινηματογράφου τέχνης.

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο Χόπκινς προετοιμάζει τους διαδικτυακούς του φίλους για κάποιο νέο χορευτικό ή απλώς ανακοινώνει την έναρξη των καλοκαιρινών του διακοπών...πιθανότατα στη χώρα μας. Η Ελλάδα περισσότερο από ποτέ φέτος έχει γινει πόλος έλξης για τις διασημότητες του Χόλιγουντ και τα μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή