Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί έκανε την πριγκίπισσα Κέιτ να ξεσπάσει σε κλάματα - Νέο βιβλίο με αποκαλύψεις

Η Μέγκαν Μάρκλ «έκανε πράγματι την Κέιτ να κλάψει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των παράνυμφων» πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, αποκαλύπτει νέο βιβλίο με μυστικά και παρασκήνια απο το Μπάκιγχαμ με τίτλο «Η Εκδίκηση»
H Mέγκαν είχε κάνει την Κέιτ Μίντλετον να κλάψει επιβεβαιώνει νέο βιβλίο
ΑΡ
3'

Η Κέιτ Μίντλετον «ξέσπασε σε κλάματα» επειδή η Μέγκαν Μαρκλ «συνέκρινε δυσμενώς την πριγκίπισσα Σάρλοτ με την κόρη της καλύτερης της φίλης Τζέσικα Μαλρόνεϊ» κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας των παρανύμφων, ενόψει του βασιλικού γάμου, σύμφωνα με μια βιογραφία-βόμβα.

Στο νέο του βιβλίο με τίτλο "Εκδίκηση" (Revenge) ο Tομ Μπάουερ ισχυρίζεται ότι ανώνυμες πηγές του είπαν ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και η Δούκισσα του Σάσεξ διαφώνησαν για το μήκος του φορέματος της πριγκίπισσας Σάρλοτ και την εφαρμογή του φορέματός της, καθώς και για το αν έπρεπε οι παράνυμφοι να φοράνε καλσόν στο γάμο.

Υποστήριξε επίσης ότι η «επιμονή» της Μέγκαν «υποστηρίχτηκε» από την πρώην καλύτερή της φίλη της και μητέρα μιας άλλης παράνυμφου Τζέσικα Μαλρόνεϊ, προσθέτοντας: «Κάποιοι θα έλεγαν ότι η Mέγκαν συνέκρινε ευνοϊκά την Άϊβι σε σχέση με τη Σάρλοτ».

Η νέα εκδοχή των γεγονότων είναι η τελευταία σε μια μακρά σειρά ισχυρισμών σχετικά με τη διαφωνία. Οι πρώτες αναφορές το 2018 ισχυρίστηκαν ότι η Μέγκαν είχε κάνει την Κέιτ να κλάψει κατά τη διάρκεια ενός καυγά για τα φορέματα των παράνυμφων.

Η Δούκισσα του Σάσεξ αργότερα διαφώνησε στη συνέντευξή της με την Όπρα Γουίνφρεϊ, ισχυριζόμενη ότι είχε συμβεί το αντίστροφο και πρόσθεσε: «Αυτή (η Κέιτ) ήταν αναστατωμένη για κάτι, αλλά το παραδέχθηκε, ζήτησε συγγνώμη και μου έφερε λουλούδια».

Η Mέγκαν είπε επίσης: «Δεν ήταν αντιπαράθεση, και στην πραγματικότητα νομίζω ότι είναι… Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο να μπει σε λεπτομέρειες κανείς για αυτό, γιατί ζήτησε συγγνώμη. «Αυτό που ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί ήταν να κατηγορηθώ για κάτι που όχι μόνο δεν έκανα, αλλά μου συνέβη

Ωστόσο, στο βιβλίο του, ο Μπάουερ συνεχίζει να επικαλείται ανώνυμες πηγές που του είπαν ότι οι δύο γυναίκες συνέχισαν να διαφωνούν. Εν τω μεταξύ, είπε επίσης ότι η Κέιτ ήταν «κουρασμένη» μετά τη γέννηση του γιου της Πρίγκιπα Λούις ενόψει του γάμου, προσθέτοντας ότι ήταν «ενοχλημένη από τις καταγγελίες ότι η Μέγκαν εκφοβίζει το προσωπικό της».

Έγραψε ότι ένα μέλος του προσωπικού είπε ότι η Δούκισσα του Σάσεξ έδειχνε «λίγη συμπάθεια για όσους ήταν εκτός του κύκλου της». Στη βιογραφία, ο Τομ Μπάουερ γράφει ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν «πολύ κουρασμένη για να αντιμετωπίσει» μια διαφωνία σχετικά με το αν οι παράνυμφοι έπρεπε να φορούν καλσόν, ωστόσο τελικά θεώρησε ότι έπρεπε για να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο.

Ωστόσο, ισχυρίστηκε: «Η επιμονή της Mέγκαν υποστηρίχθηκε από την Τζέσικα, τη μητέρα της Άιβι». Στη συνέχεια, η διαφωνία ακολούθησε ένα δεύτερο επιχείρημα «για το μήκος του στριφώματος της Σάρλοτ, η Κέιτ ένιωσε ότι ήταν πολύ κοντό και ούτως ή άλλως δεν ταίριαζε».

Η δούκισσα του Σάσεξ «δεν συμβιβαζόταν» και η Κέιτ αναστατώθηκε, νιώθοντας ότι τα παράπονα του προσωπικού για τη συμπεριφορά της Mέγκαν είχαν επιβεβαιωθεί. Η Kέιτ «δεν ήθελε ποτέ» να δημοσιευτούν αναφορές για μία κρίση στις σχέσεις τους στον Τύπο και βρήκε την κατάσταση «καταστροφική». Η διαβόητη διαμάχη με τη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ όμως έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο μετά από μια υποτιθέμενη διαμάχη για τα φορέματα.

Βασιλικοι εμπειρογνώμονες λένε οτι η Κέιτ δεν τσακώνεται με κανέναν επειδή είναι «πολύ προσεκτική με το πώς συμπεριφέρεται στους άλλους». Σύμφωνα με πληροφορίες η δούκισσα του Κέιμπριτζ παραμένει «λυπημένη, απογοητευμένη και πληγωμένη» μετά τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι με την Όπρα Γουίνφρεϊ.