Βρετανία: Γιατί κατέρρευσε η δημοσιογράφος στο ντιμπέιτ Σούνακ - Τρας

Σοκαρισμένοι είναι οι Βρετανοί από την διακοπή του ντιμπέιτ ανάμεσα στον Ρίσι Σούνακ και στην Λιζ Τρας, λόγω της λιποθυμίας σε ζωντανή μετάδοση της παρουσιάστριας, Κέιτ Μακάν.

Βρετανία: Γιατί κατέρρευσε η δημοσιογράφος στο ντιμπέιτ Σούνακ - Τρας
1'

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η περιπέτεια της υγείας της Κέιτ Μακάν, της δημοσιογράφου που λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ Σούνακ - Τρας.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο η Μακάν δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και η λιποθυμία της αποδόθηκε σε άγχος και στρες. Μάλιστα, δόθηκε νέο ραντεβού για τηλεμαχία ανάμεσα στους δυο διεκδικητές για την 4η Αυγούστου.

«Με ανακούφιση άκουσα ότι η Κέιτ Μακάν είναι μια χαρά. Πραγματικά λυπάμαι που έπρεπε να τελειώσει μια τόσο καλή συζήτηση. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα με την Κέιτ και την υπόλοιπη ομάδα του», έγραψε η Τρας μετά το περιστατικό στο λογαριασμό της στο Twitter.

Η Μακ Καν, πολιτική συντάκτρια στο Talk TV, είχε προγραμματιστεί να συντονίσει την τηλεμαχία μαζί με τον συνάδελφο της από τη «Sun», Χάρι Κόουλ, ο οποίος, ωστόσο, δεν προσήλθε, αφού είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή