Το "Amber Alert " λειτούργησε στην απαγωγή 12χρονης

Λειτούργησε το "Amber Alert" για την 12χρονη, που την απήγαγε άνδρας 32 ετών....
1'

Λειτούργησε το "Amber Alert" για την 12χρονη που την απήγαγε άνδρας 32 ετών.
Τη μικρή Brittany Mae Smith απήγαγε ο 32χρονος Jeffrey Scott Easley την περασμένη εβδομάδα αμέσως μετά τη δολοφονία της μητέρας της. Μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφικού υλικού επί μια εβδομάδα, πελάτης καταστήματος αναγνώρισε το 12χρονο κορίτσι και τον απαγωγέα του. Αστυνομική δύναμη που κατέφθασε, δεν μπορούσε να πιστέψει πως απαγωγέας και θύμα είχαν ταξιδέψει 3000 μίλια μακριά, φτάνοντας στο San Francisco και ουδείς τους είχε αναγνωρίσει έως χτες το απόγευμα και επί τόσες μέρες.

Η μικρή Brittany βρέθηκε σε καλή κατάσταση και ο Easley συνελήφθη βεβαίως.
Η πολιτεία της Virginia είχε δώσει επίσης σήμα - πέραν του Amber Alert, - πως ενδεχομένως ο απαγωγέας της μικρής Easley να είναι ταυτόχρονα και ο δολοφόνος της 41χρονης Tina Smith, της οποίας είχαν βρει το πτώμα σχεδόν ταυτόχρονα με την εξαφάνιση του παιδιού, που προφανώς δεν γνώριζε τίποτα για την δολοφονία της μητέρας της.

Το γεγονός όμως του υπόπτου της απαγωγής, είχε γίνει γνωστό ευθύς εξ αρχής από video επιτήρησης κοντά στο σπίτι των Smith στη Virginia.
Οι αστυνομία εικάζει ο απαγωγέας να είχε κάποια σχέση με τη μητέρα της μικρής και προφανώς και με τη δολοφονία της δεδομένου πως η μικρή τον γνώριζε από πριν και διερευνά την υπόθεση και προα αυτή τη κατεύθυνση.
Το κορίτσι παραδόθηκε στη γιαγιά της, Liz Dyer.