Κίεβο - Συγκλονιστικά βίντεο: Η στιγμή της πυραυλικής επίθεσης στην ουκρανική πρωτεύουσα

Πώς αντέδρασε ο ανταποκριτής του BBC ο οποίος βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση απο το Κίεβο - Τα δραματικά δευτερόλπετα όπως τα κατέγραψε νεαρή γυναίκα. 

Κίεβο - Συγκλονιστικά βίντεο: Η στιγμή της πυραυλικής επίθεσης στην ουκρανική πρωτεύουσα
2'

Παγκόσμια ανησυχία για την κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία. Οι πυραυλικές επιθέσεις που σημαιώνονται από τα ξημερώματα σε πολλές πόλεις της χώρας έχουν σημάνει συναγερμό και η παγκόσμια κοινότητα φοβάται ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν ξεκίνησε τα αντίποινα.

Οι εικόνες από τη στιγμή των επιθέσεων στο Κίεβο αρχίζουν να κατακλύζουν το διαδίκτυο, με τα βίντεο να είναι συγκλονιστικά.

Ο ανταποκριτής του BBC Hugo Bachega έκανε ζωντανή μετάδοση για τον πόλεμο στην Ουκρανία καθώς ακούστηκαν οι ισχυρές εκρήξεις στην πρωτεύουσα Κίεβο.

Ο ίδιος και τα μέλη του συνεργείου αναζήτησαν καταφύγιο τη στιγμή της επίθεσης, σε μία στιγμή που κόβει την ανάσα και έκανε το γύρο του κόσμου

Εικόνες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν καπνό να υψώνεται πάνω από κτίρια σε αρκετές περιοχές του Κιέβου.

Νεαρή γυναίκα τραβάει βίντεο την ώρα της πυραυλικής επίθεσης στην ουκρανική πρωτεύουσα, ενώ μάλιστα την στιγμή που μεταδίδει «ζωντανά» φαίνεται και ακούγεται πίσω της μεγάλη έκρηξη, από την οποία φαίνεται ευτυχώς να βγαίνει αλώβητη.

Έίναι η πρώτη φορά που το Κίεβο δέχεται πλήγμα εδώ και πολλούς μήνες. Οι επιθέσεις στην πόλη σημειώνονται δύο ημέρες αφότου η μοναδική γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία με την κατεχόμενη Κριμαία καταστράφηκε σε έκρηξη, σε μία νέα επικίνδυνη κλιμάκωση του πολέμου.

Οι εικόνες μέσα από την πόλη του Κιέβου, μέτά την επίθεση σοκάρουν όλο τον πλανήτη και αποτυπώνουν και πάλι τη φρίκη του πόλεμου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή