«Πόλεμος» Κέιτ – Καμίλα: Η αλλαγή συμπεριφοράς και ο άγριος καυγάς

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τη νέα κόντρα στο παλάτι μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ - Στο επίκεντρο η βασιλική σύζυγος Καμίλα που φαίνεται να εκνευρίζει με τη συμπεριφορά της την σύζυγο του διαδόχου του θρόνου, Κέιτ Μίντλεντον 
Η Κέιτ Μίντλεντον και η Καμίλα.
Photo by Leon Neal/Getty Images
1'

Μια νέα διαμάχη φαίνεται ότι ξεκίνησε μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Οι άλλοτε φίλες Κέιτ - Καμίλα φαίνεται ότι πλέον δεν θέλουν να βλέπουν η μια την άλλη.

Σύμφωνα με άρθρο του «Radar Online» η Κέιτ φέρεται εκνευρισμένη με την πεθερά της, Καμίλα αφού σύμφωνα με πηγές του παλατιού η βασιλική σύζυγος έχει αλλάξει προς το χειρότερο τη συμπεριφορά της μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το δημοσίευμα του «Radar Online».

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο ότι η Κέιτ και η Καμίλα είχαν ένα έντονο καυγά στο Μπάκιγχαμ κατά τον οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε στην πεθερά της τι ακριβώς αισθάνεται γι' αυτήν.

«Από τότε που πέθανε η Ελισάβετ, η Καμίλα δείχνει σε όλους ποιος είναι το αφεντικό», υποστήριξε η πηγή στο «Radar Online». «Η Κέιτ εκνευρίζεται ολοένα και περισσότερο μαζί της», πρόσθεσε η πηγή. «Πιστεύει ότι η Καμίλα δεν παίρνει στα σοβαρά τα βασιλικά της καθήκοντα και ότι δεν της αξίζει ο ρόλος. Τα πράγματα μεταξύ τους έχουν γίνει εξαιρετικά άβολα».