Η Tίφανι Τραμπ σε πανικό: Tυφώνας απειλεί να ακυρώσει τον γάμο της

Η κόρη του Αμερικανού πρώην προέδρου Nτόναλντ Τραμπ, Τίφανι ζει ώρες αγωνίας, καθώς ο τυφώνας Νικόλ κατευθύνεται προς τη Φλόριντα, όπου αναμένεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, έναν ζάμπλουτο Λιβανέζο επιχειρηματία που γνώρισε στη Μύκονο
Στον αέρα ο γάμος της Τίφανι Τραμπ λόγω του τυφώνα
Ιnstagram
3'

Η Τίφανι Τραμπ, η οποία πρόκειται να παντρευτεί με τον δισεκατομμυριούχο κληρονόμο Μάικλ Μπούλος στο Mαρ-α-Λάγο αυτό το Σαββατοκύριακο σε μια πολυτελή τελετή «βρίσκεται σε υστερία» καθώς ένας ισχυρός τυφώνας κατευθύνεται προς το Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Το πολυτελές κλαμπ εκκενώθηκε την Τετάρτη (9/11) και το προσωπικό επέστρεψε σπίτι του, όπως δήλωσαν πηγές από το περιβάλλον Τραμπ στο Page Six. Δεν πρόκειται να ανοίξει ξανά μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, ακριβώς την ώρα για το «δείπνο καλωσορίσματος» των νεόνυμφων.

H Tίφανι Τραμπ με τον Αμερικανό πρώην πρόεδροInstagram

«Έστειλαν το προσωπικό στο σπίτι», λέει μια πηγή. «Η Τίφανι είναι ακόμα εκεί. Μερικοί καλεσμένοι είχαν έρθει με σκοπό να μείνουν όλη την εβδομάδα και είχαν τα πάντα προγραμματισμένα. Θα ήταν ένα εντελώς υπερβολικό χάπενινγκ. Έπρεπε να αναβάλλουν εκδηλώσεις, ενώ ακύρωσαν μια έξοδο γκολφ για αύριο. Όλοι είναι κολλημένοι μέσα».

Η πηγή πρόσθεσε: «Την Παρασκευή υποτίθεται ότι θα γίνει ένα δείπνο καλωσορίσματος και δεν είναι σίγουροι ότι θα συμβεί… Η Tίφανι αρχίζει να πανικοβάλλεται». Το Newsweek προέβλεψε ότι η τροπική καταιγίδα Νικόλ αναμένεται να μετατραπεί σε τυφώνα κατηγορίας 1 μέχρι να φτάσει στη Φλόριντα.

Το σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα βρίσκεται μέσα στην «περιοχή αβεβαιότητας του Εθνικού Κέντρου Τυφώνων», ανέφερε η έκθεση, η οποία πρόσθεσε ότι «οι μετεωρολόγοι δεν αναμένουν ότι η καταιγίδα θα χτυπήσει το Μαρ-Α-Λάγο», αλλά «περιμένουν τουλάχιστον λίγο άνεμο και βροχή λόγω της καταιγίδας στην τοποθεσία»

Ενώ ορισμένοι επισκέπτες βρίσκονται ήδη στην πόλη, κάποιοι που πετούν από όλο τον κόσμο, ενδέχεται να μην τα καταφέρουν. Την Τετάρτη, το Διεθνές Αεροδρόμιο Παλμ Μπιτς έκλεισε και ακύρωσε όλες τις πτήσεις. Η Τίφανι ήθελε έναν μεγάλο, πλούσιο γάμο με πολλούς διεθνείς καλεσμένους.

Μια πηγή είπε προηγουμένως στο Page Six, ότι το ζευγάρι περίμενετουλάχιστον 500 καλεσμένους να παρευρεθούν, με πολλούς από αυτούς να φτάνουν στη Φλόριντα από διεθνείς προορισμούς.

«Η Tίφανι είχε σχεδιάσει έναν πολύ μεγάλο γάμο», είπε μια πηγή αποκλειστικά στο Page Six τον Ιούνιο του 2021. «Ο αρραβωνιαστικός της είναι από μια πολύ πλούσια οικογένεια, η ίδια είναι από μια πολύ πλούσια οικογένεια και θέλουν όλους τους φίλους τους από όλο τον κόσμο να είναι εκεί».

Ο Μπούλος μεγάλωσε στο Λάγος της Νιγηρίας, όπου η οικογένειά του έχει έναν όμιλο εταιρειών πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σπούδασε project management στο Λονδίνο. «Υπήρξε πολύς σχεδιασμός και πολλή προετοιμασία», γράφει η Page Six. «Αυτή είναι η μεγάλη στιγμή της Tίφανι και θα είναι πλούσια. Θα είναι μια τεράστια και όμορφη υπόθεση».

Κόρη του πρώην προέδρου Τραμπ και της πρώην συζύγου του Μάρλα Μέιπλς, η Τίφανι έκανε ένα μεγάλο προγαμιαίο πάρτι την περασμένη εβδομάδα στο κλαμπ, με καλεσμένους όπως οι Ιβάνκα Λάρα Τραμπ και Μελάνια Τραμπ, αλλά και η Κίμπερλι Γκιλφόιλ.

Ο Μπούλος έκανε πρόταση γάμου στον Κήπο των Τριαντάφυλλων στον Λευκό Οίκο με ένα δαχτυλίδι 13 καρατίων, αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε επιλέξει στο Ντουμπάι, τον Ιανουάριο του 2021. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο το 2018, όταν η Tίφανι έκανε διακοπές με τη Λίντσει Λόχαν.