Tζένιφερ Λόπεζ: Γιατί έκανε τον Μπεν Άφλεκ να νιώσει «άβολα»

Ο Μπεν Άφλεκ ένιωσε «άβολα» καθώς η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε προσωπικές λεπτομέρειες από το ειδύλλιο και τη σχέση τους σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ
Η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ
Α.Ρ
2'

Ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται οτι δεν χάρηκε ιδιαίτερα με τη διάθεση εξομολόγησης της συζύγου του Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία μοιράστηκε πρόσφατα όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον χωρισμό τους το 2004 αλλά και την επανένωση τους 17 χρόνια αργότερα σε πρόσφατη συνέντευξη.

Πηγή προσκείμενη στον ηθοποιό είπε στο περιοδικό Heat ότι ο Άφλεκ ένιωσε «άβολα» όταν η J.Lo διέρρευσε προσωπικά τους στοιχεία και λεπτομέρειες απο το «ρομάντσο» τους σε συνομιλία με τον Zane Lowe για την Apple Music. «Ο Μπεν δεν πρόκειται να λογοκρίνει αυτά που επιτρέπεται να λέει η J-Lo όταν θέλει να δώσει συνεντεύξεις, αλλά τον κάνει να αισθάνεται λίγο άβολα που αναφέρεται σε τόσο γραφικές λεπτομέρειες για τις καλές και τις κακές τους στιγμές», είπε η πηγή.

https://www.instagram.com/p/Cl9FcVwJir7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το να επιστρέφει στις παλιές πληγές και να αφηγείται βαθιά προσωπικές εμπειρίες που είχαν στο παρελθόν δεν είναι καθόλου το στυλ του», πρόσθεσε η πηγή, τονίζοντας οτι ο Άφλεκ έχει τη φήμη ότι θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή...πολύ προσωπική.

«Καταλαβαίνει ότι είναι κάθαρση για εκείνη να μοιράζεται λεπτομέρειες της ιστορίας του έρωτά τους και να μιλάει για το ευτυχισμένο παραμύθι τους, αλλά εξακολουθεί να είναι άβολο και υπερβολικό για τον ίδιο», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/ClMe_M_J5ag

Η πηγή συνέχισε προσθέτοντας ότι ο διάσημος πρωταγωνιστής «ήξερε το χαρακτήρα της Λόπεζ» αλλά εξακολουθεί να μην του αρέσει να συζητείται ανοιχτά η ζωή του. «Η J-Lo θέλει να φωνάξει για τον έρωτά τους από τις ταράτσες, αλλά το να λέει ότι ένιωσε πως θα πέθαινε όταν χώρισαν την πρώτη φορά; Αυτό είναι εντελώς σε άλλο επίπεδο».

Η Tζένιφερ Λόπεζ παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο Apple Music 1 και αποκάλυψε πως η σχέση της με τον Άφλεκ δεν ήταν καθόλου εύκολη. Μάλιστα αναφέρθηκε και στο πως ένιωσε όταν διαλύθηκε ο πρώτος αρραβώνας τους. «Ήταν τόσο οδυνηρό μετά τον χωρισμό μας. Μόλις ακυρώσαμε εκείνον το γάμο πριν από 20 χρόνια, ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου. Ειλικρινά ένιωσα ότι θα πέθαινα» είπε

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά