Ποια είναι η «ονειρεμένη» δουλειά για τους λάτρεις των Χριστουγέννων

Μία υπέροχη δουλειά στους λάτρεις των Χριστουγέννων προσφέρει μία εταιρεία, πληρώνοντας τους υπαλλήλους της...για να βλέπουν χριστουγεννιάτικες ταινίες και να ανοίγουν δώρα

Ονειρεμένα Χριστούγεννα σε 25 τυχερούς προσφέρει εταιρεία
Ονειρεμένα Χριστούγεννα σε 25 τυχερούς προσφέρει εταιρεία
2'

Επείγουσα ειδοποίηση για τους λάτρεις των Χριστουγέννων, αυτή η προσφορά είναι για εσάς: μια εταιρεία αναζητά άτομα που θέλουν να δουν χριστουγεννιάτικες ταινίες, να φάνε κέικ και να ξετυλίξουν δώρα... Όλα αυτά φυσικά επί πληρωμή! Όχι, δεν ονειρεύεστε!

Οι εταιρείες ανταγωνίζονται σε εφευρετικότητα για να μας επιτρέψουν να «ανθίσουμε» στον εργασιακό μας χώρο, αλλά πρέπει να αναγνωριστεί ότι ορισμένες δουλειές είναι πιο δύσκολες από άλλες. Όταν ξέρουμε ότι μπορούμε να πληρωνόμαστε για να δοκιμάζουμε εκλεκτά εδέσματα όλη την ημέρα και ότι είναι δυνατόν να ταξιδεύουμε ενώ πληρωνόμαστε, λέμε στον εαυτό μας ότι τίποτα δεν είναι πιο όμορφο, και όμως, φαίνεται ότι υπάρχει ένα εξίσου ελκυστικό επάγγελμα . Μπορείτε να πληρώνεστε για να...κάνετε όλα τα αγαπημένα σας χριστουγεννιάτικα «χόμπι» και συνήθειες.

https://www.instagram.com/p/Cmb4ZiAMGtY

Η εταιρεία EduBirdie, μία πλατφόρμα επαγγελματικής γραφής και ακαδημαϊκής βοήθειας, που αποκάλυψε αυτή την προσφορά σε μια ανάρτηση στο Instagram, ανακοίνωσε ότι αναζητά 25 υποψηφίους έτοιμους να γίνουν οι μελλοντικοί «Moodcatchers» της εταιρείας.

Σύμφωνα με τη αγγελία, δεν απαιτούνται προϋποθέσεις, το μόνο που έχουν να κάνουν οι υποψήφιοι είναι να συμπληρώσουν μια ηλεκτρονική φόρμα και να σημειώσουν τα κίνητρά τους για να αποκτήσουν την ιδανική δουλειά. Συμπληρώνοντας τη φόρμα αίτησης, θα τους ζητηθεί επίσης να περιγράψουν τα ιδανικά τους Χριστούγεννα, να διευκρινίσουν εάν έχουν τροφικές αλλεργίες και, τέλος, να προσδιορίσουν τι τύπος «Moodcatcher» θα ήταν, αναλαμβάνοντας αυτή τη νέα δουλειά.

Όσοι επιλεγούν βοηθήσουν την EduBirdie να αναλύσει τα επίπεδα άγχους και τη διάθεση και τα κίνητρα των συμμετεχόντων την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι εν λόγω εργασίες θα πρέπει να επαναληφθούν για δύο εβδομάδες έναντι χρέωσης 1.000 δολαρίων ή, όπως διαφημίζεται, το αντίστοιχο ποσό στο νόμισμα της χώρας του συμμετέχοντος.

Αρκετά για να κερδίσετε κάποια χρήματα ευχάριστα και να ξεκινήσετε τη νέα χρονιά χωρίς να πιέζετε πολύ τον εαυτό σας! Αν, λοιπόν, δεν έχετε προγραμματίσει τίποτα στις γιορτές, ξέρετε πλέον τι να κάνετε. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στις 26 Δεκεμβρίου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή