Qatargate: Παραμένουν προφυλακισμένοι Τζόρτζι και Ταλαμάνκα

Qatargate: Παραμένουν προφυλακισμένοι οι Φραντσέσκο Τζόρτζι και Νίκολο Φίγκα Ταλαμάνκα, σύμφωνα με ανακοίνωση των δικαστικών Αρχών των Βρυξελλών.

Qatargate: Παραμένουν προφυλακισμένοι Τζόρτζι και Ταλαμάνκα
Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι και η Εύα Καϊλή
Eurokinissi
2'

Εάν ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης εντός 24 ωρών, θα εμφανιστούν ενώπιον του Εφετείου Βρυξελλών εντός 15 ημερών.

Νωρίτερα προηγήθηκε η διαδικασία της ακρόασης των δύο ανδρών που ήταν παρόντες στην αίθουσα.

Ο δικηγόρος του Τζόρτζι ανέφερε ότι δεν πιστεύει ότι η συμφωνία του Παντσέρι θα είχε «αποτέλεσμα», δηλαδή «θα δούλευε», όσον αφορά τον πελάτη του.

Σημείωσε δε, ότι η κατάσταση του Τζόρτζι δεν είναι χειρότερη τώρα λόγω της συμφωνίας Παντσέρι.

Η Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του Πολωνού ευρωβουλευτή, Βόλσκι

Την αντίδραση του Μιχάλη Δημητρακόπουλού προκάλεσε η καταγγελία του Πολωνού ευρωβουλευτή, Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, ότι η Εύα Καϊλή «βρισκόταν υπό παρακολούθηση από τις μυστικές υπηρεσίες δύο χωρών για τις σχέσεις της όχι μόνο με το Κατάρ, αλλά και με τη Ρωσία».

Σε ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Δημητρακοπούλος, πληρεξούσιος δικηγόρος της Εύας Καϊλή αναφέρει σχετικά: «Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία, που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή στον Παναμά, νέα "βόμβα" ψεύδους "συνταράσσει" το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο!

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι δημόσια δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή οτι «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες δυο κρατών - μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα».

Τα ανωτέρω είναι ψεύδη, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή. Η κ Εύα Καϊλή Θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή