Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ: «Είμαι πιο διάσημος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο»

Με περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok, ο Ρώσος Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ έχει γίνει γνωστό όνομα σε μεγάλο μέρος του πλανήτη. Κάθε του βίντεο, φωτογραφία ή δήλωση γίνεται Viral σε ελάχιστο χρόνο.

Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ: «Είμαι πιο διάσημος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο»
Ο Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ.
Instagram / hasbulla.hushetskiy
1'

Αμέτρητους θαυμαστές έχει ο 19χρονος Ρώσος Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ, με ύψος μόλις 99 εκατοστά και βάρος 16 κιλά. Ο Χάζμπι έγινε γνωστός μέσα από βίντεο που αφορούν στο MMA και μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

https://www.instagram.com/p/CmFv6UbKbJE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άρχισε να δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram και το TikTok και έτσι κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και τη στήριξη του κοινού των social media. Ο νεαρός σταρ έγινε viral στο TikTok στις αρχές του 2021 χάρη στα ξεκαρδιστικά βίντεο του ίδιου και του «αντιπάλου» του Αμπντού Ρόζικ, στα οποία παίζουν ξύλο και καυγαδίζουν.

Ο Χασμπούλα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Sundae Conversation», μίλησε για την... περιφρόνηση που διατηρεί απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας χαρακτηρίστηκα: «Είμαι πιο διάσημος από αυτόν».

Δείτε το απόσπασμα στο 07:20:

Διαβάστε περισσότερα

Κριστιάνο Ρονάλντο – Λιονέλ Μέσι: «Τιτανομάχια» με γκολ, θέαμα και αποθέωση! - Τα highlights

O Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει 5.000€ μισθό για δουλειά και δεν πάει κανείς

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης στη Σαουδική Αραβία

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή