Πικέ: Έφυγε με το πορτ-μπαγκάζ ανοιχτό για να αποφύγει τη Σακίρα - Το στιγμιότυπο που έγινε viral

Ο Πικέ επισκέφθηκε τη Σακίρα και... έφυγε ξεχνώντας ανοιχτό το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, σε ένα στιγμιότυπο που κάνει το γύρο του κόσμου
Τεταμένη παραμένει η σχέση Σακίρα και Πικέ
ΑΡ
2'

Η τελευταία συνάντηση της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ προσέφερε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στα μέσα της Ισπανίας και σχολιάστηκε ιδιαίτερα, καθώς ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής εμφανίζεται να φεύγει άρον άρον, κατευθυνόμενος προς το σπίτι του...χωρίς να έχει κλείσει ούτε το πορτμπαγκάζ. Ο Πικέ είτε επειδή βιαζόταν να τελειώσει την αμήχανη στιγμή, είτε λόγω απροσεξίας είτε λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης, ξεκίνησε το αυτοκίνητό με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου ανοιχτό, γράφει η ισπανική La Marca.

To σκηνικό ήταν αμήχανο. Μετά από αυτό, ο Πικέ κατευθύνθηκε προς το σπίτι, αν και η νυν σύντροφός του, Κλάρα Κία, δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με τις ταμπλόιντ. Μία από τις συμφωνίες στις οποίες έχουν καταλήξει οι δύο «πρώην» είναι πως όταν είναι μαζί με τα παιδιά τους δεν θα είναι παρόντες οι νύν σύντροφοι καθώς ο κύριος στόχος τους είναι να προσπαθήσουν να κάνουν όλες αυτές τις στιγμές όσο το δυνατόν πιο εύκολες για αυτούς.

Η Σακίρα δεν κοίταξε καν τον Πικέ όταν «συναντήθηκαν». Το ότι η μεταξύ τους σχέση μετά το χωρισμό όχι μόνο δεν είναι καλή, αλλά είναι εξαιρετικά τεταμένη δεν είναι μυστικό. Και οι δύο είχαν τα πάνω και τα κάτω τους, αλλά πρέπει να βλέπονται σχετικά συχνά, ειδικά όταν ο Πικέ πηγαίνει στο σπίτι της πρώην τους για να πάρει τα παιδιά.

Κάθε συνάντηση τραβάει τα βλέμματα, η νέα τους συνάντηση όμως συζητιέται ακόμη. Η Κολομβιανή σούπερ σταρ αγνόησε τελείως την παρουσία του Πικέ, περνώντας από δίπλα του χωρίς να γυρίσει ούτε στιγμή το κεφάλι της. Δεν τον κοίταξε ούτε του είπε λέξη καθώς ο πρώην «Μπλαουγκράνα» τακτοποίησε τα πράγματα στο πορτ μπαγκάζ καθώς ετοιμαζόταν να φύγει με τα αγόρια.