Ρωσία: Πρώην κατάσκοπος ερωτεύτηκε τον «στόχο» της - Οι 5 συμβουλές της για αποπλάνηση

Μία Σοβιετικής καταγωγής πρώην κατάσκοπος που δηλώνει «μετρ της χειραγώγησης» προσφέρει συμβουλές...αποπλάνησης με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Η Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος
Instagram
5'

Μια Σοβιετικής καταγωγής πρώην κατάσκοπος προσφέρει συμβουλές αποπλάνησης, μετά τη μακρά εμπειρία της σε στόχους υψηλού προφίλ. Η Aλίια Ρόζα, 37 ετών, ισχυρίζεται ότι μπορεί να γοητεύσει οποιονδήποτε εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου και περιγράφει τον εαυτό της ως «μετρ της χειραγώγησης».

Το πραγματικό «Κόκκινο Σπουργίτι» που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρωσία αφού ερωτεύτηκε έναν έμπορο ναρκωτικών πέρασε χρόνια εκπαιδευόμενη στην τέχνη της αποπλάνησης, της πειθούς και του νευρογλωσσικού προγραμματισμού...τύπου KGB.

«Μου έμαθαν πώς να αποπλανώ οποιονδήποτε άντρα γρήγορα και εύκολα, συμπεριλαμβανομένων των επικίνδυνων εγκληματιών», καυχήθηκε η μελαχρινή καλλονή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Jam Press.

Με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Ρόζα μοιράστηκε πέντε βασικές συμβουλές για τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν τον αντικείμενο του πόθου τους, λέγοντας ότι οι συμβουλές της είναι αλάνθαστες.

Ο «χρυσός κανόνας»...της αποπλάνησης

«Πρώτα από όλα, αν θέλετε να αποπλανήσετε κάποιον, πρέπει να ξεκινήσετε από τον εαυτό σας», δήλωσε η πρώην κατάσκοπος. «Αγαπήστε τον εαυτό σας και δουλέψτε για να χτίσετε την αγάπη και την αυτοεκτίμησή σας. Οι άντρες θα σας φερθούν όπως εσύ φέρεστε στον εαυτό σου». Στη συνέχεια, η Ρόζα προέτρεψε τις γυναίκες να μην επικεντρώνονται πολύ στην εξωτερική τους εμφάνιση και να μην φαίνονται πολύ διαθέσιμες στον άντρα που ελπίζουν να προσελκύσουν.

«Οι άντρες δεν νοιάζονται τόσο για την εμφάνιση όσο για την προσωπικότητα, το χάρισμα και τη σεξουαλικότητά σας», ισχυρίστηκε. «Μην κάνετε πλαστική χειρουργική εκτός αν το κάνετε για τον εαυτό σας ή κάνετε δίαιτες για να χάσετε βάρος για κάποιον άλλο. Επιστρέψτε στο Βήμα 1 από αυτές τις συμβουλές και χρησιμοποιήστε την προσωπικότητά σας για να φλερτάρετε και να γοητεύσετε τον άντρα που σας αρέσει».

Και πρόσθεσε: «Παίξτε με την εξέλιξη. Οι άνδρες είναι κυνηγοί, αν μια γυναίκα είναι πολύ διαθέσιμη, δεν θα είναι τόσο ενδιαφέρουσα γι 'αυτόν και δεν θα σε εκτιμήσει. Γίνετε η μούσα του, προσθέστε λίγο μυστήριο».

«Μην χάνετε χρόνο σε άντρες που δεν θα αλλάξουν ποτέ», προέτρεψε. «Μελετήστε τον στόχο σας και υποβάλλετέ τον σε δοκιμασίες. Να τον τεστάρετε. Αν αποτύχει, μην περιμένετε ότι θα αλλάξει σε ένα χρόνο, είναι καλύτερα να εκτιμήσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας και να προχωρήσετε παρά να περιμένετε έναν κακό στόχο».

Η καλλονή συμβούλεψε τις γυναίκες να βρουν έναν άντρα που θα μοιράζεται τα ενδιαφέροντά τους. «Επιλέξτε τον στόχο σας με βάση τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας», δήλωσε. «Αν σας αρέσουν οι λάτρεις του αθλητισμού, πηγαίνετε σε αθλητικούς αγώνες, αν σας αρέσουν οι πνευματικοί άντρες, πηγαίνετε σε ένα κέντρο διαλογισμού, αν σας αρέσουν οι άντρες με επιχειρηματικό προσανατολισμό, πηγαίνετε σε ένα συνέδριο. Το να έχουν αμοιβαία ενδιαφέροντα ενώνει τους ανθρώπους και μπορετε να χτίσετε γερά θεμέλια, αλλά σημαίνει επίσης περισσότερους στόχους για να παίξεις σε ένα μικρότερο χώρο».

Τέλος, όταν μια γυναίκα βρει τον στόχο της, η πρώην κατάσκοπος συμβουλεύει τις ενδιαφερόμενες να διεισδύσουν στον στενό κύκλο του άνδρα. «Σαγηνεύστε και τον εσωτερικό του κύκλο. Εάν η οικογένειά του, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του δεν σας συμπαθούν, πιθανότατα δεν θα συνεχίσει τη σχέση μαζί σας», δήλωσε, μοιράζοντας την πέμπτη και τελευταία συμβουλή της.

Η ιστορία της ζωής της

Η Ρόζα γεννήθηκε στην ΕΣΣΔ και έγινε κατάσκοπος όταν ήταν έφηβη. Δημιούργησε ωστόσο σχέση με έναν άντρα για τον οποίο έπρεπε να συγκεντρώσει πληροφορίες και αργότερα έφυγε από τη Μόσχα. Τώρα ζει στο Λος Άντζελες και δεν έχει επιστρέψει στη Ρωσία εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία.

Το 2004, κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης αποστολής της ως κατάσκοπος, είπε η Ρόζα, ερωτεύτηκε τον στόχο της, έναν άντρα που ονομαζόταν Βλαντιμίρ.

Στο παρελθόν είχε πει στο Jam Press: «Για την πρώτη μου αποστολή, έπρεπε να προσποιηθώ ότι ήμουν πόρνη, ώστε να μπορέσω να πάω σε ένα κλαμπ και να αποπλανήσω τον αρχηγό μιας εγκληματικής συμμορίας που προμήθευε ναρκωτικά στη χώρα. Ήταν απλά τρελό, έκανα παρέα με αυτούς τους κακούς που μάλωναν μεταξύ τους και σκοτώνονταν».

Σύμφωνα με τη Ρόζα, οι συνεργάτες του Βλαντιμίρ ανακάλυψαν σύντομα ότι ήταν κατάσκοπος. «Με έβαλαν στο αυτοκίνητο, με έριξαν στο δάσος. Ήταν τόσο σκοτεινά και 10 άντρες άρχισαν να με χτυπούν», είπε. «Αλλά ο Βλαντιμίρ με έσωσε».

Ο Βλαντιμίρ αργότερα πέθανε και η Ρόζα στη συνέχεια γνώρισε και ερωτεύτηκε έναν Ρώσο ολιγάρχη, τον οποίο παντρεύτηκε το 2006. Ωστόσο, η απίστευτη ζωή της πήρε μια άλλη άγρια τροπή όταν ο σύζυγός της φυλακίστηκε και αργότερα πέθανε στη φυλακή. Η Ρόζα έφυγε από τη Μόσχα με τον μικρό της γιο, Πλάτωνα, και δεν έχει επιστρέψει.