Χάντερ Μπάιντεν: Παρακαλούσε την ξαδέρφη του να του γνωρίσει την ηθοποιό Νίκολα Πελτζ

Ο γιος του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, Χάντερ ζητούσε από την ξαδέρφη του να του γνωρίσει την ηθοποιό Νίκολα Πελτζ, η οποία είναι 25 χρόνια νεότερή του και αναζητούσε νέες και διάσημες φιλενάδες απο τον κόσμο της σόου μπιζ
H Nίκολα Πέλτζ
Α.Ρ
4'

Ο διαβόητος «πρώτος γιος» είχε παρακαλέσει επανειλημμένα τον ξάδερφό του να του συστήσει την ηθοποιό Nίκολα Πελτζ, η οποία είναι 25 χρόνια νεότερή του, ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει τον χωρισμό του με τη χήρα του αδερφού του, Χάλι Μπάιντεν όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Mηνύματα που αντάλλαξε ο γιος του Τζο Μπάιντεν με την ξαδέρφη του, Καρολάιν αποκαλύπτουν οτι της ζητούσε να του κανονίσει ραντεβού με την ηθοποιό ώστε να ξεπεράσει... τη σύζυγό του εκλιπόντος αδερφού του.

Ο 53χρονος Χάντερ Μπάιντεν έστειλε μια σειρά από μηνύματα προς την Καρολάιν Μπάιντεν τον Ιανουάριο του 2019, μελετώντας μια λίστα πιθανών «ερωτικών στόχων» από τη Gen Z, ανάμεσά τους η 25χρονη Μπέλα Θορν, η Μπέλα Χαντίντ 26 ετών, η «κόρη του σουλτάνου του Μπρουνέι» και η 24χρονη Πελτζ, η οποία είναι πλέον παντρεμένη με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ.

«Σύστησέ με με τη Νίκολα», παρακαλούσε ο Χάντερ σε ένα κείμενο της 28ης Ιανουαρίου, προσθέτοντας ότι η τότε 24χρονη ηθοποιός των «Transformers» θα τον βοηθούσε «να ξεπεράσει τη Χάλι». Τα μηνύματα με την Κάρολαιν που βρέθηκαν στο φορητό υπολογιστή του υιού Μπάιντεν, περιελάμβαναν επίσης μια συζήτηση με τη Yasmina Jones, μια 31χρονης Βρετανίδα ηθοποιό, και την 57χρονη κόρη του διάσημου συγγραφέα παιδικών ειδών Roald Dahl, Lucy.

Οι συνομιλίες έλαβαν χώρα καθώς ο Χάντερ θρηνούσε τον χωρισμό του από την ερωμένη και πρώην κουνιάδα του, Χάλι και ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία σε κλινική απεξάρτησης στο Νιούμπουριπορτ της Μασαχουσέτης. Ο Χάντερ είπε στην ξαδέρφη του ότι ο ψυχίατρός του είχε πει οτι θα ήταν τέλειο για εκείνον να συναντήσει μια γυναίκα ενώ έκανε διακοπές στο Μέιν, δείχνουν τα κείμενα που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από τη μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα Marco Polo USA.

«Το όνομά της είναι Πελτζ. Ή όπως κι αν είναι το όνομα της φίλης σου που μου έδειξε τη φωτογραφία της. Αστείο ε», έγραψε ο Χάντερ. «Nίκολα Πέλτζ!;! Είδες στο είπα. Πόσο όμορφη είναι. Και γλυκιά. Της είπες ότι είσαι ξαδέρφός μου;», έγραψε η Καρολάιν, η οποία είναι κόρη του αδερφού του προέδρου Μπάιντεν, Τζιμ. Ο Χάντερ απάντησε: «Είπα ότι η ξαδέρφη μου την ξέρει καλά και έπρεπε να μας κανονίσει ραντεβού, αλλά δεν το έκανε [επειδή] είναι τρελή όπως εγώ».

Η Καρολάιν είπε στον ξάδερφό της ότι θα έπρεπε να κερδίσει τους δισεκατομμυριούχους γονείς της Πελτζ, Nέλοσν και Κλαούντια Πελτζ αν ήθελε να έχει κάποια ευκαιρία με την ηθοποιό, η οποία πέρυσι παντρεύτηκε με τον γιο του αστέρα του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και της πρώην Spice Girl, Βικτόρια Μπέκαμ.
«Η Nίκολα Πελτζ είναι 24 ετών και ο πατέρας της Νέλσον Πέλτζ θα πρέπει να σε αγαπήσει», έγραψε. «Χρειάζεσαι τον Νέλσον να σε συμπαθήσει και η Κλαούντια ακόμα περισσότερο. Η μητέρα της» «Το 24 είναι υπέροχο», απάντησε ο Χάντερ, προσθέτοντας: «Σοβαρά, είναι απίστευτα εύκολο να εντυπωσιάσεις μία 24χρονη».

Δεν είναι γνωστό αν η νεαρή ηθοποιοός και ο Χάντερ συναντήθηκαν ποτέ. Σύμφωνα με τα κείμενα, ο Χάντερ πίστευσε ότι η επόμενη ερωτική του κατάκτηση θα πρέπει να είναι «ευγενική και σέξι αλλά πιστή και καλή φίλη». «Έξυπνη και όμορφη, αλλά επιλέγω πρώτα το όμορφη», έγραφε.

Η Κάρολάιν επέμεινε ότι είχε σχέση με τον επικεφαλής ενός πρακτορείου μοντέλων που μπορούσε να εξασφαλίσει στον Χάντερ «όποιο μοντέλο ήθελε» και τον παρότρυνε να κοιτάξει τον λογαριασμό Instagram για το Gotham Gym - ένα γυμναστήριο στη Νέα Υόρκη στο οποίο σύχναζαν πλούσιοι και διάσημοι.

Οι δυό τους συζήτησαν- αλλά γρήγορα απέκλεισαν διασημότητες όπως η Μπέλα Χαντίντ, η οποία είναι η αδερφή της πρώην ερωμένης του Λεονάρντο ντι Κάπριο, Τζίτζι. Η ανταλλαγή κειμένων εκτυλίχθηκε μόλις τέσσερις μήνες πριν ο Χάντερ παντρευτεί την τωρινή του σύζυγο, τη Νοτιοαφρικανή σκηνοθέτιδα Μελίσα Κοέν, σε μια τελετή έκπληξη τον Μάιο του 2019, λίγες εβδομάδες μετά τη συνάντησή τους. Ο Χάντερ και η σύζυγός του, η οποία είναι 17 χρόνια νεότερη από αυτόν, υποδέχτηκαν τον γιο τους Μπο - που πήρε το όνομά του από τον αείμνηστο αδερφό του - τον Μάρτιο του 2020.