QatarGate - Εύα Καϊλή: Δεν θα ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω κάνει ακόμα κι αν με κάνουν κομμάτια

Σε δήλωσή της μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται η Εύα Καϊλή δηλώνει αδικημένη από το γεγονός ότι η ίδια εξακολουθεί να κρατείται ενώ οι συγκατηγορουμενοί της είναι ελεύθεροι με βραχιολάκι
QatarGate - Εύα Καϊλή: Δεν θα ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω κάνει ακόμα κι αν με κάνουν κομμάτια
ΑΡΧΕΙΟΥ
1'

Ενόψει της νέας ακρόασής της, τη Μεγάλη Πέμπτη προκειμένου να εξεταστεί εκ νέου το αίτημα αποφυλάκισής της, η Εύα Καϊλή δηλώνι πως δεν πρόκειται να ομολογήσει αδικήματα που δεν έχει διαπράξει.

«Ποτέ δεν πρόκειται να ομολογήσω αδικήματα που δεν έχω διαπράξει ακόμα και αν με κάνουν κομμάτια» δηλώνει, συγκεκριμένα, η προφυλακισμένη για το σκάνδαλο QatarGate στον ANT1.

«Στο ερχόμενο δικαστικό συμβούλιο θα δώσουμε μάχη για να αποδείξουμε την αναξιοπιστία του κ. Παντσέρι. Θα έχουμε ισχυρά νεότερα στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα. Η ίδια αν και ψυχολογικά φορτισμένη επιμένει κατηγορηματικά στην αθωότητα της» αναφέρει ο συνήγορός της, κ. Δημητρακόπουλος.

Ενώ συνεχίζει τονίζοντας πως «αισθάνεται ένα αίσθημα αδικίας βλέποντας τους πρωταγωνιστές να είναι ελεύθεροι, να είναι στο σπίτι τους και η Εύα Καϊλή που δίνει μάχη για την αθωότητα της να είναι μέσα. Είναι μια προκλητική αντινομία την οποία διακρίνουμε στο ποινικό βελγικό σύστημα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο οι συγκατηγορύμενοι της Εύας Καϊλή, ο Αντόνιο Παντσέρι, αλλά και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι, έχουν αποφυλακιστεί με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των συνηγόρων της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
15:19ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Κορωπί