Κιλιτσντάρογλου: «Tα βάζει» με τον Ερντογάν με όπλο ένα ταπεινό...κρεμμύδι - Το viral βίντεο

Τα... κρεμμύδια επιστράτευσε ως προεκλογικό «όπλο» ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης για την προεδρία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, λέγοντας οτι εάν παραμείνει στην εξουσία ο Ερντογάν, η τιμή τους θα φθάσει σε δυθεώρητα ύψη
O Kεμάλ Κιλιτσντάρογλου
2'

Με ένα κρεμμύδι στο χέρι του στο τελευταίο του βίντεο που ανεβασε στο Twitter, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, υποψήφιος της αντιπολίτευσης για την προεδρία και ηγέτης του CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα), αναφέρθηκε στην τελευταία αύξηση στις τιμές των τροφίμων, ιδιαίτερα στα κρεμμύδια.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε στην κουζίνα του σπιτιού του, ο Κιλιτσντάρογλου προειδοποίησε ότι εάν ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν παραμείνει στην εξουσία, η τιμή ενός κιλού κρεμμυδιού μπορεί να φτάσει τις 100 τουρκικές λίρες.

«Ακόμα και τώρα, η τιμή των κρεμμυδιών είναι 30 λίρες. Είναι μόνο κρεμμύδια, δεν ντρέπονται! Τον λαό τον υποχρέωσαν σε ένα ξερό κρεμμύδι»ακούγεται να λέει. Στο βίντεο με τίτλο «Κρεμμύδια», ο Κιλιτσντάρογλου ανέβασε τους προεκλογικούς τόνους. «Προσπαθούν να σας εξαπατήσουν με κάθε είδους παράξενες τεχνητές ατζέντες, όπως οι κατηγορίες του PKK, γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν».

«Κοιτάξτε, αυτό είναι το θέμα του πολίτη. Αγαπητοί πολίτες, η πραγματική ατζέντα του λαού είναι αυτή. Γιατί ξέρουν ότι όταν έρθω εγώ, θα έρθει η δημοκρατία, θα ρέουν χρήματα, θα έρθουν επενδύσεις, θα πέσουν τα νομίσματα, οι αγορές σας Η δύναμη θα αυξηθεί και η ευημερία θα έρθει. Είναι τόσο απλό. Όλα αυτά θα συμβούν».

Ο Κιλιτσντάρογλου ολοκλήρωσε το βίντεο με τα εξής λόγια: «Παρεμπιπτόντως, ο Αλλάχ θα καταραστεί κάθε μορφή τρομοκρατίας. Είθε ο Αλλάχ να καταραστεί αυτούς που κρύβονται πίσω από τη θρησκεία μας και κάνουν κάθε είδους κακό. Θα συνεχίσω την πορεία μου με ειλικρινείς ανθρώπους , είτε είναι θρησκευόμενοι, αλλόθρησκοι, Τούρκοι, Κούρδοι, Σουνίτες ή Αλεβίτες. Αυτό είναι το μόνο μου κριτήριο».