Τουρκικές εκλογές: Το έχουν «τερματίσει» - Οι ύμνοι Ερντογάν και το «σκούπισμα» της Ακσενέρ

«Φωτιά» έχουν πάρει οι προεκλογικές εκστρατείες στην Τουρκία.
Youtube
2'

Τρεις ημέρες έχουν μείνει για τις εκλογές στην Τουρκία και οι εκστρατείες των υποψηφίων έχουν «πάρει φωτιά». Άλλοι τραγουδούν, άλλοι χορεύουν και άλλοι... σκουπίζουν.

Αναλυτικότερα, ο Εκρέμ Ιμάμογλου που έχει αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου προέδρου Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έδειξε τις χορευτικές του κινήσεις και ο κόσμος τον αποθέωσε.

Ο Κιλιτσντάρογλου, σε νέα δημοσκόπηση, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, φαίνεται να έχει οριακό προβάδισμα έναντι του Ερντογάν.

Οι ύμνοι του Ερντογάν

Στο μεταξύ, ο Ερντογάν προκειμένου να κρατήσει τους ψηφοφόρους του, δεν σταματά να τραγουδά το αγαπημένο του τραγούδι, που γράφτηκε για εκείνον, αλλά και να τάζει διάφορα στον λαό.

«Σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και σε όσους δεν ρωτούν. Εμείς τον αγαπάμε πολύ, τον αγαπάμε, τον αγαπάμε.»

Μάλιστα, έβγαλαν και νέο τραγούδι για χάρη του Τούρκου προέδρου.

«O λόγος του σωστός δεν έχει ψέμα. Είναι ο εφιάλτης των τυράννων. Προχωράει στον δικό του δρόμο, ο ηγέτης που περιμέναμε! Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!»

Η Ακσενέρ θα σκουπίσει... τον Ερντογάν

Από την άλλη πλευρά, το δικό της σόου έκανε και η πρόεδρος του Καλού Κόμματος, Μεράλ Ακσενέρ. Η Ακσενέρ ήταν άκρως παραστατική σε όσα έλεγε, ενώ πήρε επί σκηνής σκούπα και υποσχέθηκε να «σκουπίσει» τον Ερντογάν.

«Μαζί θα σκουπίσουμε. Πέταξε μου μια. Δώστε μου μια. Ορίστε! Με αυτήν εδώ τη σκούπα θα τους ‘σκουπίσουμε’ θα δείτε πως θα τους σκουπίσουμε! Απευθύνομαι κυρίως στις γυναίκες, θα τους σκουπίσουμε! Με το καλό θα τους σκουπίσουμε για να φύγουν».

Και DJ στην προεκλογική συγκέντρωση του Ιμάμογλου

Στην προεκλογική συγκέντρωση του Εκρέμ Ιμάμογλου έγινε ένα εντυπωσιακό σόου με Τούρκο DJ ο οποίος ξεσήκωσε τους νέους και όχι μόνο.