Μέγκαν Μαρκλ: Θα μπορούσε να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη influencer στον κόσμο

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί η δούκισσα του Sussex θα μπορούσε να γίνει μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες στον κόσμο
2'

Μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες influencers του κόσμου θα μπορούσε να γίνει η Μέγκαν Μαρκλ όπως υποστηρίζουν ειδικοί, καθώς αναμένεται να γίνει το νέο πρόσωπο του γαλλικού οίκου μόδας Dior.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μέσα στη βδομάδα η δούκισσα του Sussex με τον σύζυγό της Πρίγκηπα Χάρι δέχτηκαν ένα πήγμα από το Spotify αφού ανακοινώθηκε ότι δεν θα ανανεώσουν τα podcast Archetypes της για δεύτερη σεζόν ύστερα από μια «αμοιβαία» απόφαση.

Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να ξεπεράσει αυτήν την καταιγίδα καθώς μία πηγή κοντά στο ζευγάρι ανέφερε μιλώντας στην Daily Mail πως σε περίπτωση που κλείσουν οι συμφωνίες με τα brands που πέφτουν στα πόδια της θα μπορούσαν να «αποφέρουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια»

Αλλά η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να ξεπεράσει την καταιγίδα, ανακτώντας την ταυτότητά της. Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι αναφέρει στην Dailymail πως θα μπορούσε να «αξίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια» αν κλείσουν οι συμφωνίες με τα brands που πέφτουν… στα πόδια της.

Αντίστοιχα, ο Nick Ede, δήλωσε στην MailOnline ότι «η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε να γίνει μια από τις μεγαλύτερες influencers στον κόσμο» και «θα μπορούσε να κερδίσει εκατομμύρια» με το να γίνει το πρόσωπο του Dior.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι σε εάν η συμφωνία κλείσει, θα μπορούσε ακόμη να ανταγωνιστεί τα έσοδα που έχει η Κιμ Καρντάσιαν με τους Dolce & Gabanna, που κατέβαλε 47.000.000 δολάρια για να για να φορέσει ρούχα του οίκου την ημέρα του γάμου της.

Σημειώνεται ότι η Δούκισσα έχει γίνει φίλη με την ειδική στο μάρκετινγκ Victoria Jackson, η οποία βρισκόταν πίσω από μια από τις πρώτες τηλεοπτικές αυτοκρατορίες μακιγιάζ.

«Η Μέγκαν και η Βικτόρια είναι πολύ δεμένες. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει τη Μέγκαν να αναπτύξει μια μάρκα περιποίησης δέρματος ή μακιγιάζ, είναι η Βικτόρια και ο Μπιλ», ανέφερε μια πηγή.

Την ίδια στιγμή έρχεται εν μέσω δημοσιευμάτων ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσε σύντομα να επαναφέρει το blog ευεξίας και τρόπου ζωής της, The Tig, σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί τον ιστότοπο Goop της Gwyneth Paltrow, ο οποίος φέρεται να αξίζει 200 ​​εκατομμύρια λίρες.

Πρόσφατα ανανέωσε το σήμα κατατεθέν της για τον ιστότοπο που ξεκίνησε το 2014 αλλά έκλεισε το 2017 αφού αρραβωνιάστηκε με τον πρίγκιπα Χάρι.

Διαβάστε επίσης:

Xάρι-Μέγκαν: Τέλος στη συμφωνία εκατομμυρίων με το Spotify

Λίλιμπετ: Το δώρο του βασιλιά Καρόλου για τα γενέθλιά της εμπνευσμένο από την Ελισάβετ

Λίλιμπετ: Η βασιλική οικογένεια «σνόμπαρε» τη μικρή πριγκίπισσα στα 2α γενέθλιά της