Τζούλιαν Σαντς: Ταυτοποιήθηκαν τα οστά που βρέθηκαν σε βουνό της Καλιφόρνια

Ο Σαντς εξαφανίστηκε στις 13 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας στην περιοχή Baldy Bowl του βουνού San Gabriel, στην Καλιφόρνια.
Τζούλιαν Σαντς: Ταυτοποιήθηκαν τα οστά που βρέθηκαν σε βουνό της Καλιφόρνια
Associated Press
1'

Ταυτοποιήθηκαν τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν σε βουνό στην Καλιφόρνια και ανήκουν στον Βρετανό ηθοποιό Τζούλιαν Σαντς, ο οποίος είχε εξαφανιστεί σε πεζοπορία τον Ιανουάριο.

Περιπατητές βρήκαν τα λείψανα το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο Τζούλιαν Σαντς, 65 ετών, ήταν γνωστός για τους ρόλους του στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «A Room With A View» και στα τηλεοπτικά δράματα «24» και «Smallville».

Άλλες συμμετοχές του ήταν την ταινία του 2011 «Το κορίτσι με το τατουάζ του δράκου», στην οποία εμφανίστηκε απέναντι από τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο Σαντς εξαφανίστηκε στις 13 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας στην περιοχή Baldy Bowl του βουνού San Gabriel.

Οι εναέριες και επίγειες έρευνες δυσχεραίνονταν καθώς η Καλιφόρνια πλήττονταν από φονικές καταιγίδες, καθώς και από συνθήκες πάγου και την απειλή χιονοστιβάδων.

Μετά από νέες έρευνες νωρίτερα αυτό το μήνα, η αστυνομία δήλωσε ότι ορισμένα τμήματα της περιοχής με απότομο έδαφος και χαράδρες ήταν απρόσιτα λόγω «ακραίων συνθηκών», συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 3 μέτρα πάγου και χιονιού.

Μετά την εξαφάνιση του Σαντς, η οικογένεια του σταρ ευχαρίστησε τις αρχές της Καλιφόρνιας για τις προσπάθειές τους να τον εντοπίσουν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή