Φωτιά στο Tiffany & Co στη Νέα Υόρκη: Έσβησε η πυρκαγιά - Η ανακοίνωση της εταιρείας

Φωτιά στο δημοφιλές κατάστημα Tiffany & Co στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση η πυρκαγιά κατασβέστηκε και το κατάστημα θα ανοίξει σύντομα μέσα στην ημέρα
Φωτιά στο Tiffany & Co στη Νέα Υόρκη: Έσβησε η πυρκαγιά - Η ανακοίνωση της εταιρείας
Twitter
1'

Φωτιά ξέσπασε στο δημοφιλές κατάστημα πολυτελών κοσμημάτων Tiffany & Co στη Νέα Υόρκη, στις 9:30 το πρωί (ώρα Νέας Υόρκης) και συγκεκριμένα στο υπόγειο της εταιρείας στην 57th Street και Fifth Avenue.

Η φωτιά κατασβέστηκε σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί εργαζομένων. Το κατάστημα θα ανοίξει τις επόμενες ώρες μετά τον πλήρη έλεγχο της Πυροσβεστικής.

Σε δήλωσή της η εταιρεία Tiffany & Co ανέφερε: «Σήμερα το πρωί πριν από τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος, ξέσπασε πυρκαγιά στο υπόγειο του Tiffany στην Πέμπτη Λεωφόρο στη Νέα Υόρκη. Η φωτιά έκτοτε κατασβέστηκε και δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή θύματα. Εργαζόμαστε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης να λάβει προληπτικά μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών μας. Το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει αργότερα σήμερα μετά από επιθεώρηση από τον Στρατάρχη της Πυροσβεστικής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα άνοιξε και πάλι μετά από μια ανακαίνιση τεσσάρων χρόνων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή