Angus Cloud: H τελευταία του ανάρτηση και οι σκέψεις αυτοκτονίας - Ο θάνατος που τον συγκλόνισε

Ο 25χρονος ηθοποιός Angus Cloud βρέθηκε νεκρός στο σπίτι της οικογένειάς του στο Όκλαντ, μετά από αναφορές ότι ο σταρ του Euphoria φέρεται να είχε «σκέψεις αυτοκτονίας» μετά τον θάνατο του πατέρα του.
O Angus Cloud
ΑΡ
4'

Δύο μόλις εβδομάδες πριν από το θάνατό του, ο Angus Cloud απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα πατέρα του στο Instagram σε μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο 25χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι της οικογένειάς του στο Όκλαντ τη Δευτέρα, μετά από αναφορές ότι ο σταρ του Euphoria φέρεται να είχε «βαριές σκέψεις αυτοκτονίας» μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Ο πατέρας του, Conor Hickey, πέθανε στην πατρίδα του την Ιρλανδία τον Μάιο. Σε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα που γράφτηκε από μέλη ενός κλαμπ ράγκμπι με το οποίο συνδεόταν αναφέρεται ότι πέθανε «μετά από σύντομη ασθένεια», χωρίς να παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του Cloud στο Instagram «ανέβηκε» στις 14 Ιουλίου και ο νεαρός ηθοποιός μοιράστηκε μια συγκινητική εικόνα του χαμογελαστού πατέρα του με κόκκινο φούτερ και τη λεζάντα, «miss u breh». Ο ηθοποιός μόλις την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε από την Ιρλανδία όπου κήδεψε τον πατέρα του, με πηγές να αναφέρουν ότι έμεινε με την οικογένειά του στο Όκλαντ για να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τη θλίψη.

Το Oakland PD και η πυροσβεστική υπηρεσία ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση 911 που έκανε η μητέρα του Cloud, η οποία ανέφερε «πιθανή υπερβολική δόση» γύρω στις 11:30 χθες, ανέφερε το TMZ. Είπε επίσης ότι ο Cloud δεν είχε σφυγμό, με τον ηθοποιό να έχει φύγει από τη ζωή όταν έφτασε το ασθενοφόρο.

Η οικογένεια του ηθοποιού επιβεβαίωσε τον θάνατό του σε δήλωση το απόγευμα της Δευτέρας (31/7). «Με τη πιο βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας από πολλές απόψεις.

«Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλευε έντονα με αυτή την απώλεια. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι να ξέρουμε ότι έχει ξαναβρεθεί με τον μπαμπά του, που ήταν ο καλύτερος φίλος του», συνέχισε η δήλωση. Ο Angus μιλούσε ανοικτά για μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι μια υπενθύμιση στους άλλους ότι δεν είναι μόνοι και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους στη σιωπή.

Ελπίζουμε ότι

ο κόσμος θα τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε την προστασία της ιδιωτικής ζωής αυτή τη στιγμή καθώς ακόμη επεξεργαζόμαστε αυτήν την καταστροφική απώλεια», καταλήγει η δήλωση.

Η Σίντνεϊ Μάρτιν, το μοντέλο που φημολογούνταν ότι είχε σχέση on-off με τον Cloud, φάνηκε να αντιδρά με θλίψη στον τραγικό θάνατό του. Το μοντέλο, το οποίο εμφανίστηκε για λίγο σε ένα επεισόδιο δεύτερης σεζόν του Euphoria, μοιράστηκε ένα θλιβερό μήνυμα στα Stories του στο Instagram μετά το ξέσπασμα της είδησης. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε στον αείμνηστο ηθοποιό, ούτε καν συμπεριέλαβε κανένα κείμενο. Αντίθετα, ανέβασε ένα μαύρο φόντο στο story της στο Instagram και ένα σετ από επτά κόκκινα emoji με σπασμένες καρδιές στη σειρά.

Η ιστοσελίδα DeuxMoi είχε υποστηρίξει προηγουμένως μέσω ανώνυμων αναφορών ότι οι δυό τους έβγαιναν ραντεβού. Παρόλο που δεν είχαν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, η Σίδνεϊ μοιράστηκε καθρέφτες selfies της ίδιας και του Άνγκους να ακτινοβολούν ενώ εκείνος είχε περασμένο το χέρι γύρω από το λαιμό της στις 7 Ιανουαρίου 2022 και έγραφε στη λεζάντα «Η Εuphoria θα βγει σε 2 ημέρες».

Μια φωτογραφία την έδειχνε επίσης να δίνει στον φημολογούμενο φίλο της ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο. Ο θάνατος του ηθοποιού προκάλεσε σοκ στο Χόλιγουντ, με αστέρια όπως ο τραγουδιστής και παραγωγός του Euphoria Drake, η Kerry Washington, η Chloe Bailey και άλλοι να αποτίουν φόρο τιμής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Cloud γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, φοιτώντας στη Σχολή Σχεδιασμού Παραγωγής στο Oakland School for the Arts. Τον ανακάλυψε η διευθύντρια κάστινγκ της Euphoria, Jennifer Venditti, ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος στο Μπρούκλιν, κάτι που τον οδήγησε να κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στη σειρά του HBO ως έμπορος ναρκωτικών Fezco.