Zhanna Samsonova: Νεκρή στα 40 της διάσημη βίγκαν influencer -Έκανε δίαιτα με τροπικά φρούτα

Η 40χρονη, γνωστή ως Zhanna D'Art στο διαδίκτυο, απεβίωσε στις 21 Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, από μια «λοίμωξη που μοιάζει με χολέρα»

Zhanna Samsonova: Νεκρή στα 40 της διάσημη βίγκαν influencer -Έκανε δίαιτα με τροπικά φρούτα
1'

Από πείνα και εξάντληση φέρεται να πέθανε η γνωστή vegan influencer, Zhanna Samsonova που ζούσε με δίαιτα εξωτικών φρούτων.

Η influencer με καταγωγή από τη Ρωσία, ζούσε στη Νοτιοανατολική Ασία και ακολουθούσε μια αποκλειστικά vegan διατροφή τα τελευταία πέντε χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CvKS8qRtGWU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, οι διατροφικές της συνήθειες περιορίστηκαν ανησυχητικά τους τελευταίους μήνες της ζωής της, σύμφωνα με τους φίλους της καθώς έτρωγε -σύμφωνα με αναφορές- ένα συγκεκριμένο εξωτικό φρούτο.

Η 40χρονη, γνωστή ως Zhanna D'Art στο διαδίκτυο, απεβίωσε στις 21 Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, από μια «λοίμωξη που μοιάζει με χολέρα», η οποία επιδεινώθηκε από την «εξάντληση του οργανισμού από τη χορτοφαγική διατροφή», δήλωσε η μητέρα της στη ρωσική εφημερίδα Vechernyaya Kazan, μεταδίδει η Daily Mail.

Η επίσημη αιτία θανάτου της Zhanna δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί, καθώς η οικογένειά της προσπαθεί να μεταφέρει τη σορό της πίσω στη Ρωσία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή