Χάντερ Μπάιντεν: «Τον έβλεπα σαν ΑΤΜ με πόδια, τον έσερνα σα σκυλί» λέει πρώην στρίπερ

Ο γιος του Αμερικανού προέδρου Χάντερ Μπάιντεν «πουλούσε» τον εαυτό του ως πανίσχυρο μετρ της διεθνούς διπλωματίας, ενώ στην πραγματικότητα ήταν ένα εύκολα χειραγωγήσιμο... κοροϊδο εξομολογείται πρώην στρίπερ

O γιος του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν
O γιος του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν
ΑΡ
4'

Ο Χάντερ Μπάιντεν πλάσαρε τον εαυτό του σε Κινέζους και Ουκρανούς αξιωματούχους ως γκουρού των διεθνών σχέσεων, ο οποίος μπορούσε να αξιοποιήσει την επιρροή του αντιπροέδρου πατέρα του για να συνάψει επικερδείς συμφωνίες σε όλο τον κόσμο.

Όμως, όπως αποκαλύπτεται από τον εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του, πίσω από κλειστές πόρτες ο πρώτος γιος του ήταν ένας εθισμένος στα ναρκωτικά, σεξομανής άνδρας που είχε εμμονή με τις σέλφι και είχε έναν τεράστιο κατάλογο με συνοδούς πολυτελείας, γράφει η New York Post

Mία πρώην στρίπερ από το παρελθόν του εμφανίστηκε για να επιβεβαιώσει τις αποκαλύψεις λέγοντας πως ήταν πολύ εύκολο να... τον σύρει κανείς από τη μύτη, έμοιαζε με ένα εύκολα χειραγωγήσιμο «κουτάβι», σύμφωνα με την πρώην εξωτική χορεύτρια που κατονομάζεται ως «Κένεντι»

Η Post συμφώνησε να αποκρύψει το πραγματικό της όνομα επειδή φοβάται για την ασφάλεια της ίδιας και της οικογένειάς της. Παραδέχτηκε ότι κέρδισε από τον υιό Μπάιντεν σχεδόν 20.000 δολάρια κατά τη διάρκεια της σχέσης της μαζί του από το 2018 έως το 2019. Ήταν η ίδια χρονική περίοδος που ο Χάντερ Μπάιντεν διαφήμιζε τα διαπιστευτήριά του ως διεθνής μεσίτης εξουσίας και έβγαζε εκατομμύρια για τον εαυτό του και την οικογένειά του.

«Ήταν σαν ένα σκυλί που τον έσυρα και τον οδηγούσα», είπε η Κένεντι, 35 ετών, σε έναν ερευνητή από τη μη κερδοσκοπική ερευνητική οργάνωση Marco Polo, οπως μεταδίδει η Post. «Απλώς τον χειραγωγούσα και έπαιζα μαζί του σαν ένα ΑΤΜ που περπατούσε»

«Είχα μερικούς τύπους σαν τον Χάντερ τους οποίους καθοδηγούσα, τους έπαιρνα χρήματα, τους έβαζα να μου ψωνίζουν και τους άφηνα...ξεκρέμαστους. Είναι μέρος των τεχνασμάτων που κάνουν οι στρίπερ. Βγάλε ό,τι μπορείς από αυτούς τους ηλίθιους και προχώρα».

Οι δηλώσεις της Κένεντι έρχονται λίγες μέρες αφότου ο επιχειρηματικός συνεργάτης του Χάντερ Μπάιντεν, Ντέβον Άρτσερ, προσέφερε κατάθεση στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής, αποκαλύπτοντας ότι ο Τζο Μπάιντεν τηλεφώνησε σε συναντήσεις με επιχειρηματικούς συνεργάτες σε τουλάχιστον 20 περιπτώσεις. Τόσο ο Χάντερ Μπάιντεν όσο και ο Άρτσερ υπηρέτησαν στο διοικητικό συμβούλιο της Burisma, μιας ουκρανικής εταιρείας ενέργειας, της οποίας ο διευθύνων σύμβουλος, Μικόλα Ζλοτσέφσκι, φέρεται να συνέκρινε επίσης τον Χάντερ Μπάιντεν με... σκύλο.

«Ο Ζλοτσέφσκι έκανε κάποιο σχόλιο ότι αν και «ο Χάντερ Μπάιντεν ήταν ηλίθιος και ο σκύλος του ήταν πιο έξυπνος», ο Ζλοτσέφσκι έπρεπε να κρατήσει τον Χάντερ Μπάιντεν [στο ταμπλό] «έτσι όλα θα πάνε καλά», είπε ένας πληροφοριοδότης του FBI στο γραφείο τον Ιούνιο του 2020. Ο Χάντερ διορίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Burisma — παρόλο που δεν είχε σχετική εμπειρία τον Απρίλιο του 2014 και κέρδιζε 83.333 δολάρια το μήνα. Ο Μπάιντεν και η οικογένειά του κέρδισαν τουλάχιστον 17 εκατομμύρια δολάρια από ξένες πηγές, σύμφωνα με καταγγελίες της IRS που ερεύνησαν τα οικονομικά του.

«Μπορούσα να ξεγελάσω τον Χάντερ χωρίς να προσφέρω σεξ γιατί είμαι όμορφη και έξυπνη», έγραψε η Κένεντι στα τηλεφωνικά μηνύματα. «Είδα μια ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκα, ήταν τόσο εύκολο». Η πρώην στρίπερ είπε στον ερευνητή ότι γνώρισε τον Χάντερ Μπάιντεν «μέσω του στριπτιτζάδικου» και παραδέχτηκε ότι «έκαναν σεξ μια φορά με προστασία». «Ο Χάντερ μου ήταν άχρηστος όταν δεν μπορούσα να τον εκβιάσω άλλο» πρόσθεσε κυνικά.

Πήρε τουλάχιστον 19.350 δολάρια από τον Χάντερ Μπάιντεν μεταξύ Ιανουαρίου 2018 και Ιανουαρίου 2019, σύμφωνα με αρχεία που περιέχονται στον εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του. Η Κένεντι σημειωτέον άλλαξε λίγο τους ισχυρισμούς της σε μια αποκλειστική συνέντευξη στη The Post αυτή την εβδομάδα στο σπίτι της στο Queens. Επέμεινε ότι είχε «τρολάρει» το Marco Polo και δεν εννοούσε πραγματικά αυτό που είπε για τον Χάντερ.

«Μου έλεγε επιθετικά πράγματα για να με κάνει να στείλω μήνυμα», είπε για τον ερευνητή του Marco Polo που επικοινώνησε μαζί της, προσθέτοντας χωρίς στοιχεία ότι «με παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω μηνυμάτων για εβδομάδες μέχρι που τελικά του απάντησα».

Ισχυρίστηκε ότι άφησε το stripping το 2016 για να πάει σε σχολή ομορφιάς. Επέμεινε ότι οι πληρωμές από τον Χάντερ αφορούσαν μόνο τα δίδακτρα και άλλα έξοδα ζωής και ότι προσπάθησε να τον βοηθήσει με τον εθισμό του. Αλλά τα κείμενα και οι εικόνες στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του υποδηλώνουν μια πιο οικεία σχέση, με ρομαντικές βραδιές σε ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης.

Σε μια φωτογραφία του σκληρού δίσκου, ένας εντελώς γυμνός Χάντερ Μπάιντεν έχει το χέρι του γύρω από το λαιμό της Κένεντι σε κάτι που φαίνεται να είναι ένα μπάνιο ξενοδοχείου, καθώς ποζάρει σαγηνευτικά με διχτυωτά εσώρουχα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή