Xάιντι Κλουμ: «Έγινε» σέξι... σερβιτόρα με αποκαλυπτικό μαγιό - Οι πιατέλες με φρούτα στο Κάπρι

Η Χάιντι Κλουμ πόζαρε με ένα σέξι φλοράλ μαγιό, σερβίροντας μερικές πιατέλες με φρέσκα φρούτα σε σχήμα καρδιάς σε νέα ανάρτηση στο Instagram 

Xάιντι Κλουμ: «Έγινε» σέξι... σερβιτόρα με αποκαλυπτικό μαγιό - Οι πιατέλες με φρούτα στο Κάπρι
1'

Το τοπ μόντελ από τη Γερμανία, πόζαρε με ένα αποκαλυπτικό μαγιό καθώς σερβίρει πιατέλες με φρέσκα φρούτα σε σχήμα καρδιάς. Η Χάιντι Κλουμ που βρίσκεται για μια ακόμη φορά στην αγαπημένη της Ιταλία για διακοπές έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τα στιγμιότυπα: «Βεβαιωθείτε ότι τρώτε τα φρούτα σας».

https://www.instagram.com/p/Cvoz-L9L3CL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 50χρονη οικοδέσποινα του «America’s Got Talent», φόρεσε ένα σέξι ολόσωμο μαγιό της εταιρείας Magda Butrym και πρόσθεσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αεροπόρου στην καλοκαιρινή εμφάνισή της.

Ο πρώην «άγγελος» της Victoria's Secret εμφανίστηκε ξυπόλητη καθώς πόζαρε σε έναν πέτρινο τοίχο σε ένα λιθόστρωτο δρόμο, έχοντας τα μαλλιά της λυτά , ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μακρύ κρεμαστό κολιέ και πολλά χρυσά δαχτυλίδια.

https://www.instagram.com/p/Cvpa2irssiK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κλουμ φαίνεται να απολαμβάνει...τη dolce vita τον τελευταίο καιρό, δημοσιεύοντας πολλά ηλιόλουστα στιγμιότυπα από τις γεμάτες διακοπές της στην Ιταλία με τον 33χρονο σύζυγό της Tom Kaulitz.

Το ζευγάρι - που πραγματοποίησε ένα γαμήλιο πάρτι τον Αύγουστο του 2019 αφού παντρεύτηκε κρυφά τον Φεβρουάριο - γιόρτασε την τέταρτη επέτειο του γάμου του στο Κάπρι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή