Ουκρανία: Εκρήξεις και νεκροί στο Κίεβο - Η Ρωσία βύθισε ταχύπλοα στη Μαύρη Θάλασσα

Μαίνονται οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία.

Ουκρανία: Εκρήξεις και νεκροί στο Κίεβο - Η Ρωσία βύθισε ταχύπλοα στη Μαύρη Θάλασσα
1'

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλος ένας τραυματίστηκε σε ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο, ανέφερε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της ουκρανικής πρωτεύουσας, ο Σερχίι Πόπκο.

«Δυστυχώς, εξαιτίας της πτώσης συντριμμιών στη συνοικία Σεβτσενκίβσκι του Κιέβου (...) δύο άνθρωποι είναι νεκροί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Άλλος ένας άνθρωπος τραυματίστηκε», ανέφερε ο κ. Πόπκο μέσω Telegram.

Τον ίδιο απολογισμό έδωσε ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, κάνοντας επίσης λόγο για πτώση συντριμμιών από στόχους που καταστράφηκαν στον αέρα πάνω σε αρκετά κτίρια στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το πρόσωπο που τραυματίστηκε χτυπήθηκε από θραύσματα γυαλιών.

Αρκετά κτίρια έχουν πάρει φωτιά, πρόσθεσε ο αιρετός.

Η Ρωσία κατέστρεψε ταχύπλοα που μετέφεραν δεκάδες Ουκρανούς στρατιωτικούς στη Μαύρη Θάλασσα

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (30/8) ότι αεροσκάφος κατέστρεψε στη Μαύρη Θάλασσα τέσσερα ουκρανικά ταχύπλοα τα οποία μετέφεραν ως και πενήντα μέλη των ειδικών δυνάμεων.

Περί τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), «αεροσκάφος της αεροπορίας ναυτικού του στόλου της Μαύρης Θάλασσας κατέστρεψε τέσσερα ταχύπλοα» τα οποία μετέφεραν «μονάδες απόβασης των ουκρανικών δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων», συνολικά «ως και 50» στρατιωτικούς, ανέφερε το υπουργείο μέσω Telegram.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:14ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Λαύριο