Βρετανία: Γιατί δεν πρόκειται να επιστρέψουν ποτέ στο παλάτι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Βιογράφος που συνεργάστηκε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα αναφέρει ότι η επιστροφή της Μέγκαν και του Χάρι στη Βρετανία και το παλάτι είναι σχεδόν απίθανη 

Βρετανία: Γιατί δεν πρόκειται να επιστρέψουν ποτέ στο παλάτι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ
AP/Φωτογραφία αρχείου
3'

Δύσκολα θα θέλει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο η Μέγκαν Μαρκλ στο μέλλον, αν πρέπει να υποκλιθεί στην Κέιτ Μιντλετον, σύμφωνα με βιογράφο του Μπάκιγχαμ.

Ο Andrew Morton ο οποίος συνεργάστηκε με την Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας στο βιβλίο του που εκδόθηκε το 1992 «Diana: Her True Story» απέκλεισε μία πιθανή επιστροφή της Μέγκαν και του Χάρι από την αμερική.

Ερωτώμενος κατά πόσο πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του θα επέστρεφαν ποτέ στη Βρετανία ο βιογράφος της Νταϊάνα μιλώντας στην εκπομπή Sunday Morning with Trevor Phillips του Sky News απάντησε: «Τι; Να πρέπει να υποκλιθεί η Μέγκαν Μαρκλ στην Κέιτ Μίντλετον. Δεν το βλέπω να γίνεται εύκολα κάτι τέτοιο. Έχουν τις δικές τους ζωές στην Καλιφόρνια».

Οι βασιλείς υποκλίνονται μόνο σε μεγαλειότατους, οπότε η Μέγκαν θα έπρεπε να το κάνει στην Κέιτ όταν γίνει Βασίλισσα.

Ο Χάρι είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς τη Μέγκαν αυτή την εβδόμαδα για να παρευρεθεί στα βραβεία WellChild στο Λονδίνο στις 7 Σεπτεμβρίου πριν μεταβεί στους Αγώνες Invictus στη Γερμανία, όπου αργότερα θα βρεθεί και η Μέγκαν Μαρκλ.

Getty Images

Η επίσκεψη του Χάρι στο Λονδίνο συμπίπτει με την παραμονή της πρώτης επετείου από τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, στις 8 Σεπτεμβρίου, ωστόσο πηγές από το παλάτι αναφέρουν ότι ο βασιλιάς δεν έχει χρόνο στο πρόγραμμά του για να δει τον γιο του, ενώ ο Ουίλιαμ φέρεται να μην έχει επικοινωνήσει με τον Χάρι εδώ και μήνες, με τη σχέση τους να περναέι κρίση, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Δούκας του Σάσεξ στην αυτοβιογραφία του.

«Ανίκητες καρδιές»

Οι αγώνες Invictus είναι μία ετήσια διεθνής αθλητική εκδήλωση για στρατιώτες και βετεράνους πολέμου που ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Χάρι το 2014. Η διοργάνωση του 2023 που ξεκινούν στις 9 Σεπτεμβρίου στο Ντίσελντορφ έρχεται εν μέσω του ντεμπούτου του νέου ντοκιμαντέρ του Χάρι στο Νέτφλιξ για τους περσινούς αγώνες.

Η σειρά των 5 επεισοδίων με τον τίτλο «Heart of Invictus» («Ανίκητες καρδιές» στα ελληνικά) δείχνει την προετοιμασία των αθλητών για την διοργάνωση των αγώνων πέρυσι, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι μιλάει ανοιχτά για τη μάχη του με τα ζητήματα ψυχικής υγείας, που εκδήλωσε όταν επέστρεψε από το Αφγανιστάν. Η γυναίκα του Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζεται ελάχιστα σε κάποιες σκηνές.

Daily Mail

Ενώ το σόου έχει λάβει θετικές αξιολογήσεις από του κριτικούς, δεν φαίνεται πως το κοινό έχει την ίδια γνώμη. Η NewsWeek ανέφερε σε δημοσίευμά της πως η σειρά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους χρήστες της πλατφόρμας, καθώς δεν έχει φτάσει στο Top 10 καμία από τις τρεις μέρες από την κυκλοφορία του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή