Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας στο μετρό της Νέας Υόρκης - Πάνω από 50 χτυπήματα με μπαστούνι

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται η άτυχη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος να δέχεται χτυπήματα σε όλο της το σώμα
1'

Επίθεση με μπαστούνι δέχθηκε μία 60χρονη μέσα στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται η άτυχη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος να δέχεται χτυπήματα σε όλο της το σώμα ενώ ακόμα κι όταν χάνει τις αισθήσεις της, ο άνδρας συνεχίζει όχι μόνο να τη χτυπάει, αλλά και να την κλωτσάει, ενώ είναι αναίσθητη.

Η επίθεση σημειώθηκε την Παρασκευή τα ξημερώματα, ενώ στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών ο άγνωστος άνδρας αφού επιτίθεται στη γυναίκα αρχικά με μια ομπρέλα στη συνέχεια καταφέρνει να της πάρει το ξύλινο μπαστούνι της, και συνεχίζει με περισσότερα από 50 χτυπήματα.

Η 60χρονη μετά από αρκετά χτυπήματα μένει ακίνητη στο έδαφος για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι που ο δράστης αρχίζει να την κλωτσάει.

Όση ώρα η γυναίκα δέχεται την επίθεση κανένας εργαζόμενος του μετρό ή επιβάτης δεν παρεμβαίνει ούτε προσπαθεί να σταματήσει τον ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τη nypost η 60χρονη γυναίκα δεν γνώριζε τον ύποπτο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου πλέον βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία. Δεν είναι σαφές πώς ξεκίνησε η διαμάχη μεταξύ των δύο.

Δεν υπήρξαν αναφορές για σύλληψη το βράδυ της Δευτέρας και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, δήλωσαν αξιωματούχοι της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.