«K-style» στην έκθεση Maison&Objet 2023

Στη φετινή υψηλού κύρους εμπορική έκθεση Maison&Objet στο Παρίσι, το περίπτερο DESIGN KOREA θα παρουσιάσει μια γκάμα πάνω από 100 διαφορετικών προϊόντων που εμπίπτουν στο φετινό θέμα που είναι «Αναζητώντας απολαύσεις».
1'

Για το περίπτερο ένωσαν τις δυνάμεις τους το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας και το Κορεατικό Ινστιτούτο Προώθησης Ντιζάιν (KIDP)· επιλέχθηκαν ντιζάιν από 33 από τις πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις της Νότιας Κορέας, από φιλικές στο περιβάλλον βάσεις για στυλό μέχρι παιδικό καρότσι.

Η επιμέλεια του περιπτέρου από το KIDP σηματοδοτεί τη δεύτερη παρουσία του κορεατικού ντιζάιν στην αναγνωρισμένη διεθνή έκθεση καταναλωτικών προϊόντων και αντικειμένων εσωτερικών χώρων. Η απήχηση του κορεατικού ντιζάιν αποδείχθηκε στην περυσινή συμμετοχή, στη οποία 43 φίρμες προσέλκυσαν το ενδιαφέρον 1.364 αγοραστών. Και οι συμμετέχοντες τράβηξαν την προσοχή καταστημάτων μουσείων όπως του MoMA της Νέας Υόρκης, του San Francisco Museum of Modern Art και του Centre Pompidou του Παρισιού.