Έλον Μασκ: «Έδειχνε την καισαρική μου τομή στους φίλους μας» - Τι λέει η Grimes στη νέα βιογραφία

Aποκαλύψεις για τη σχέση της τραγουδίστριας Grimes με τον πρώην σύντροφό της Έλον Μασκ περιέχει η νέα βιογραφία για τον μεγιστάν, η οποία θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία σήμερα (12/9)
O Έλον Μασκ και η Grimes
O Έλον Μασκ και η Grimes
ΑΡ
4'

Η Grimes σχυρίζεται ότι ο πρώην της Έλον Μασκ έστειλε μια φωτογραφία της να κάνει καισαρική τομή σε μερικούς από τους πιο στενούς φίλους και την οικογένειά τους - συμπεριλαμβανομένου του μπαμπά και των αδελφών της.

Στην ομώνυμη βιογραφία του Μασκ, ο συγγραφέας Γουόλτερ Άιζακσον - ο οποίος παρακολούθησε στενά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της SpaceX για περίπου τρία χρόνια - θυμήθηκε ότι είχε μιλήσει με την ερμηνεύτρια του «Genesis» για την άβολη κατάσταση.

«Δεν είχε ιδέα γιατί ήμουν αναστατωμένη», είπε η 32χρονη Grimes στον Άιζακσον, σε ένα απόσπασμα στο People. Σε άλλο σημείο του βιβλίου, ο Άιζακσον αποκάλυψε ότι το ζευγάρι καλωσόρισε κρυφά ένα τρίτο παιδί, έναν γιο που ονομάζεται Techno «Τau» Mechanicus.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πότε γεννήθηκε, το ζευγάρι έχει ήδη την 1χρονη κόρη Exa Dark Sideræl - της οποίας το ψευδώνυμο είναι «Y» - και τον 3χρονο γιο X Æ A-12, ή «X» για συντομία . Οι πρώην σύντροφοι έβγαιναν από τον Μάιο του 2018 έως τον Μάρτιο του 2022, αλλά έκτοτε χώρισαν και παραμένουν κολλητοί.

Ωστόσο υπάρχουν και εντάσεις όπως φαίνεται ανάμεσα στον εκατομμυριούχο και την ερμηνεύτρια που το πραγματικό της όνομα είναι Claire Elise Boucher και άφησε αιχμές ενάντια στον πρώην της την περασμένη εβδομάδα.

Αφού ο Άιζακσον μοιράστηκε μια φωτογραφία των διδύμων του ιδρυτή της Tesla — Strider και Azure — με τη Σάιβον Ζίλις, η Grimes έγραψε στο Twitter: «Πες στη Σάιβον να με ξεμπλοκάρει και πες στον Έλον να με αφήσει να δω τον γιο μου ή να απαντήσει στον δικηγόρο μου.

«Ποτέ δεν μου επέτρεψαν να δω μια φωτογραφία αυτών των παιδιών μέχρι αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση διαλύει εντελώς την οικογένειά μου». Δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον από τους γιους της αναφερόταν η τραγουδίστρια του «Oblivion».

Ο Mασκ 52, και το 37χρονο στέλεχος της Neuralink, Σάιβον Ζίλις καλωσόρισαν κρυφά τα δίδυμα τους τον Νοέμβριο του 2021, ωστόσο περίμεναν σχεδόν ένα χρόνο για να μοιραστούν τα νέα. Η Grimes, η οποία διέγραψε γρήγορα το tweet, μπήκε στο Twitter λίγες μέρες αργότερα για να «αποκλιμακώσει την αφήγηση» ότι υπήρχε δράμα μεταξύ εκείνης και του Ζίλις.

«Μίλησα επιτέλους με τη Σάιβον εκτενώς, κάτι που είχε καθυστερήσει πολύ. Δεν έφταιγε αυτή, παρακαλώ μην θυμώνετε μαζί της!» ξεκίνησε η Grimes. «Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γίνουμε φίλοι και θα μεγαλώσουν τα παιδιά μαζί».

Συνέχισε, «Ζητώ πραγματικά συγγνώμη που απάντησα στον Γουόλτερ έτσι. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτή ήταν μια αντίδραση σε ένα πράγμα που ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Η επικοινωνία για τα δίδυμα δεν αντιμετωπίστηκε πολύ καλά στο παρελθόν, αλλά τώρα καταλαβαίνω απόλυτα τι συνέβη και συγχωρώ πλήρως την κατάσταση».

Ενώ δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια επικοινωνία αναφερόταν η τραγουδίστρια, εξήγησε ότι δεν έχει τίποτα άλλο παρά την αγάπη για τη Σάιβον Ζίλις. «Τόσο συχνά οι γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους. Μιλώντας με τη Σάιβον, είναι πολύ προφανές ότι είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και οι δύο θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας».

Όσο για το κρυφό τρίτο της παιδί με τον Μασκ, η ερμηνεύτρια σημείωσε ότι «προτεραιότητά της [αυτή τη στιγμή] είναι να κρατά τα μωρά μου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας». Αμέσως μετά, η Zίλις απάντησε στη Grimes, λέγοντας ότι ελπίζει να περάσει περισσότερο χρόνο με τη μουσικό στο μέλλον. «Στο τέλος της ημέρας όλα κατέληξαν με τον καλύτερο τρόπο!»

Ο Μασκ είναι επίσης πατέρας έξι παιδιών με την πρώην σύζυγό του Τζάστιν Γουίλσον, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2000 έως το 2008.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή