Kέιτ Μίντλετον: Δοκίμασε σωσίβιο στη διάρκεια άσκησης του Ναυτικού - Το απρόοπτο και τα γέλια

Η Κέιτ Μίντλετον δοκίμασε γελώντας ένα σωσίβιο στη βάση του Βασιλικού Ναυτικού στο Σόμερσετ και το σκηνικό έκανε τον γύρο του κόσμου

Η Κέιτ Μίντλετον
Η Κέιτ Μίντλετον
Α.Ρ
2'

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα σωσίβιο στη βάση του Βασιλικού Ναυτικού στο Σόμερσετ. Η 41χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν λαμπερή μέσα σε ένα ζοφερό σκηνικό, έγραψε ο βρετανικός Τύπος.

Η πριγκίπισσα, η οποία από τον περασμένο μήνα είναι αρχιστράτηγος του Fleet Air Arm, το τμήμα ναυτικής αεροπορίας του Βασιλικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου, επισκέφθηκε ένα υπόστεγο αεροσκαφών και έπεσε κάτω από τα γέλια ενώ δοκίμασε ένα σωσίβιο έκτακτης ανάγκης και το φόρεσε στο λαιμό της. Σε άλλο σημείο της επίσκεψής της, συνομίλησε με το προσωπικό στον πύργο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας

Οι φωτογράφοι την τράβηξαν να προσπαθεί να φορέσει ένα σωσίβιο παραλλαγής ενώ εμφανίστηκε λίγο φοβισμένη καθώς ετοιμαζόταν να φουσκώσει τη συσκευή. Καθώς προσπαθούσε να ολοκληρώσει το έργο της, έκλεισε τα μάτια της και τρόμαξε, καθώς η συσκευή φούσκωσε γρήγορα και με δύναμη, ακριβώς όπως θα γινόταν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Αφού ξεπέρασε γρήγορα την έκπληξή της από τον γρήγορο φούσκωμα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ξέσπασε σε γέλια, προτού το προσωπικό τη βοηθήσει να βγάλει το σωσίβιο. Κατά την άφιξη στη ναυτική βάση, η πριγκίπισσα απεικονίστηκε να δίνει τα χέρια με μέλη του προσωπικού στον πύργο, όπου το προσωπικό εργάστηκε σκληρά για να εξασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία του RNAS Yeovilton.

Πλάνα από τον πύργο ελέγχου έδειξαν την πριγκίπισσα να συγκεντρώνεται στην λωρίδα προσγείωσης, φορώντας ένα ακουστικό. Συνοδευόταν από έναν αξιωματικό που επικοινωνούσε με τα πληρώματα. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε γύρω από το υπόστεγο όπου συνάντησε το προσωπικό για να συζητήσει τις διάφορες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν εντός του Fleet Air Arm.

Τον περασμένο μήνα, ο βασιλιάς διόρισε τιμητικά την πριγκίπισσα Κέιτ ως αρχιστράτηγο, μια θέση που κατείχε προηγουμένως ο πρίγκιπας Άντριου. Η επίσκεψή της πραγματοποιείται καθώς ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, ετοιμάζεται να πετάξει στη Νέα Υόρκη αργότερα σήμερα το απόγευμα, όπου έχει μια πολυάσχολη εβδομάδα στην Εβδομάδα Κλίματος της Νέας Υόρκης, ενόψει των εκδηλώσεων γύρω από το φετινό Βραβείο Earthshot.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή