Μέγκαν Μαρκλ: Πώς σχεδιάζει την επιστροφή της στο Χόλιγουντ - Οι κινήσεις της «πριγκίπισσας»

Η Μέγκαν Μαρκλ σχεδιάζει τη μεγάλη επιστροφή της στο Χόλιγουντ με μια νέα ομάδα

H Mέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
H Mέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
ΑΡ
2'

Η Μέγκαν Μαρκλ στρατολόγησε μια νέα ομάδα για να βοηθήσει στην επιστροφή της στο Χόλιγουντ. Η Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία πρόσφατα παρακολούθησε τους Αγώνες Invictus του συζύγου της Πρίγκιπα Χάρι στη Γερμανία, εξακολουθεί να «σχεδιάζει την επανεφεύρεση της στο Χόλιγουντ», όπως αποκάλυψε πηγή στο Us Weekly.

«Η Μέγκαν έχει μια νέα ομάδα γύρω της», πρόσθεσε η πηγή, «και έχουν σχεδιάσει ήδη ποια μέσα θα έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο». Η πηγή είπε στο ρεπορτάζ ότι το επόμενο βήμα της Μαρκλ πρέπει «να έχει τις ρίζες της στην προσφορά» και τη «φιλανθρωπία» και ότι έχει έρθει σε επαφή με οίκους μόδας και σκηνοθέτες ντοκιμαντέρ.

«Δεν έχει κλειδώσει τίποτα ακόμα, αλλά το πιο πολλά υποσχόμενο [πράγμα] για όλους φαίνεται να είναι η Μέγκαν και ο Χάρι που θα τονίζουν σημαντικά ζητήματα μέσω ντοκιμαντέρ και εστιάζουν την προσοχή και τη συγκέντρωση χρημάτων», εξήγησε ο μυημένος. Τον Αύγουστο, η Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι η 42χρονη Μαρκλ σχεδίαζε να επιστρέψει μπροστά στις κάμερες. Η πρωταγωνίστρια του "Suits" πέρασε το καλοκαίρι οριστικοποιώντας τα σχέδια για ένα νέο εγχείρημα που θα αποφέρει χρήματα στο λαμπερό ζευγάρι.

Η Page Six ανέφερε επίσης αποκλειστικά ότι η Mαρκλ εγκαινίασε έναν λογαριασμό στο Instagram - με την επωνυμία @meghan - ο οποίος έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερους από 128.000 ακόλουθους. Η φωτογραφία προφίλ του λογαριασμού είναι μια εικόνα με ροζ λουλούδια και μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα ούτε έχει ακολουθήσει κανέναν.

Επιπλέον, πηγές είπαν στην Page Six ότι η Μαρκλ υπέγραψε συμφωνία με το πρακτορείο του Χόλιγουντ WME τον Απρίλιο με σκοπό να την κάνει «δυνατό παίκτη» στη βιομηχανία του θεάματος. Η μαμά δύο παιδιών αναμένεται να βγάλει εκατομμύρια από τη συμφωνία, η οποία βρισκόταν στα σκαριά μήνες πριν ανακοινωθεί.

«Η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών της εγχειρημάτων σε πολλαπλές πτυχές του πρακτορείου και του ευρύτερου οικοσυστήματος, όπως η παραγωγή ταινιών και σειρών, οι συνεργασίες με επώνυμους και πολλά άλλα», έγραψε το WME στο Twitter.

«Αν και είναι, φυσικά, ηθοποιός, δεν πρόκειται για ταινίες ή σειρές στις οποίες θα πρωταγωνιστήσει η Μέγκαν, αλλά για τη δημιουργία έργων για την παραγωγή της – θέλει να διευθύνει το σόου», σχολίασε ένας παράγοντας του Χόλιγουντ εκείνη την εποχή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή