Ισραήλ: Ραγδαίες εξελίξεις - Εγκρίθηκε χερσαία επιχείρηση από το συμβούλιο ασφαλείας κατά της Χαμάς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το συμβούλιο ασφαλείας αποφάσισε την άμεση έναρξη επιχειρήσεων κατά των Παλαιστινίων
1'

«Θα πραγματοποιήσουμε αντίποινα που δεν είχε φανταστεί ποτέ ο εχθρός». Με αυτή την φράση ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου προϊδέασε για την ισραηλινή αντεπίθεση μετά από την επίθεση της Χαμάς τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Πλέον και τυπικά, τα όσα ανέφερε ο Ισραηλινός πρόεδρος θα μπουν άμεσα σε εφαρμογή καθώς το έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας που συνεδρίασε, αποφάσισε άμεσα την χερσαία επιχείρηση κατά της Χαμάς και των Παλαιστινίων.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η ισραηλινή αντεπίθεση θα κλιμακωθεί τις επόμενες ώρες με μεγάλη σφοδρότητα και πιθανότατα με κάθε μέσο που έχει η Ιερουσαλήμ στη διάθεσή της.

Νωρίτερα, το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ, είχε ανακοινώσει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποίησαν επιχείρηση σε Παλαιστινιακούς στόχους.

Οι Παλαιστίνιοι γκρεμίζουν το τείχος στη Λωρίδα της Γάζας (βίντεο)

Στις φλόγες βρίσκεται πλέον η Μέση Ανατολή μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ καθώς Παλαιστίνιοι ρίχνουν το τείχος στη Λωρίδα της Γάζας!

Βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν Παλαιστίνιους να ρίχνουν με οχήματα τα κιγκλιδώματα από την Λωρίδα της Γάζας, την ίδια ώρα που ο ισραηλινός στρατός έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή του.

Στο βίντεο φαίνεται μια μπουλντόζα να γκρεμίζει το τείχος ενώ ακούγονται φωνές να κραυγάζουν «Αλάχου Ακμπάρ».

Δείτε το βίντεο: