Πόλεμος στο Ισραήλ - Νετανιάχου: Η επίθεση στη Γάζα θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έκανε λόγο για αντίποινα στη Χαμάς που θα αλλάξουν τον χάρτη της περιοχής

Πόλεμος στο Ισραήλ - Νετανιάχου: Η επίθεση στη Γάζα θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή
1'

Η απάντηση του Ισραήλ στην άνευ προηγουμένου πολύπλευρη επίθεση από Παλαιστίνιους ένοπλους από τη Λωρίδα της Γάζας θα «αλλάξει τη Μέση Ανατολή», δήλωσε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Μιλούσε σε δημάρχους των νότιων παραμεθόριων πόλεων που επλήγησαν από την αιφνιδιαστική επίθεση που ξεκίνησε το Σάββατο, ανέφερε μια δήλωση του γραφείου του.

Δεν διευκρίνισε την πρόβλεψή του.

Λίγη ώρα αργότερα ο Μπενιαμίν Νετανιάχου συμπλήρωσε: «Ξέρω ότι έχετε περάσει από τρομερά και δύσκολα πράγματα· το κράτος δεν θα αφήσει καμία πέτρα για να σας βοηθήσει", είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου στις αρχές στο νότιο Ισραήλ.

Ο Νετανιάχου τους έδωσε εντολή να «μείνουν σταθεροί γιατί πρόκειται να αλλάξουμε τη Μέση Ανατολή», προσθέτοντας, «Η Χαμάς θα περάσει δύσκολα και τρομερά πράγματα» και ότι «μόλις ξεκινήσαμε» την εκστρατεία.

«Η ηγεσία σας είναι πολύ δυνατή σε αυτές τις δύσκολες μέρες, θα χρειαστεί χρόνος και χρειάζεται μια ισχυρή στάση στις δύσκολες μέρες που έρχονται. Σας αγκαλιάζω και τους κατοίκους. Είμαστε όλοι μαζί σας και θα νικήσουμε [τη Χαμάς] με δύναμη, πολλή δύναμη», είπε ο Νετανιάχου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα