Πόλεμος στο Ισραήλ: «Σκότωσαν 10 φίλους μου - Υπήρχαν νεκροί στρατιώτες στο τανκ»

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Σκότωσαν 10 φίλους μου - Υπήρχαν νεκροί στρατιώτες στο τανκ»
Glomex/Alpha
1'

Μέσα από το νοσοκομείο, η 27χρονη Μιχάλ, που σώθηκε από το μακελειό στη συναυλία Ειρήνης κοντά στη Λωρίδα της Γάζας μιλά για τον πόλεμο στο Ισραήλ. Η 27χρονη Μιχάλ έμεινε κρυμμένη για έξι ώρες κάτω από ένα άρμα μάχης για να σωθεί από τα πυρά της Χαμάς.

«Πήρα άδεια από το νοσοκομείο για να πάω στην κηδεία του καλύτερου μου φίλου και ξαναγύρισα στο νοσοκομείο», λέει η ίδια, μιλώντας στον Alpha. Μάλιστα, περιγράφει λεπτό προς λεπτό πώς έγινε η επίθεση της Χαμάς στο φεστιβάλ. «Σταμάτησαν τη μουσική γιατί έρχεται συναγερμός. Δεν καταλάβαμε ότι υπήρχαν στο χώρο τρομοκράτες της Χαμάς. Είχαμε καταλάβει ότι έρχονται ρουκέτες. Σκύψαμε και καλύψαμε το κεφάλι μας. Κάποιος αστυνομικός που αντιλήφθηκε ότι αρχίζουν να πυροβολούν κόσμο, ότι υπάρχουν τρομοκράτες, άρχισε να φωνάζει στον κόσμο να διασκορπιστεί και να αρχίζει να τρέχει», λέει η 27χρονη.

Η Μιχάλ με τον φίλο της μπήκαν σε αυτοκίνητο και διένυσαν μόλις 20 μέτρα με αυτό, με τα μέλη της Χαμάς να αρχίζουν να πυροβολούν εναντίον τους. «Οι σφαίρες περνούσαν δίπλα από το κεφάλι μου. Βρήκαμε ένα φυσικό καταφύγιο και μπήκαμε μέσα, ήμασταν περίπου 50 άτομα εκεί μέσα», λέει και θυμάται τη φρίκη: «Σκότωσαν 10 φίλους μου, υπήρχαν νεκροί στρατιώτες στο τανκ».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή