Πόλεμος στο Ισράηλ: Νέο βίντεο με την Νόα που απήγαγε η Χαμάς - «Προσευχόμαστε να είναι ζωντανή»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το βίντεο με το κλάμα της Νόα, ενώ οι απαγωγείς την έπαιρναν από τον σύζυγο της είχε κάνει τον γύρο του κόσμου - Πλέον η νεαρή βρίσκεται στα χέρια της Χαμάς και ένα νέο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας
2'

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν από μερικές ημέρες το βίντεο με την απαγωγή της 26χρονης Noa Argamani, την ημέρα που εισέβαλε η Χαμάς στα εδάφη του Ισραήλ και άρχισε να παίρνει αμάχους ως ομήρους.

Σε εκείνο το συγκλονιστικό βίντεο η νεαρή Ισραηλινή φαίνεται να κλαίει ενώ την μεταφέρουν Παλαιστίνιοι, την ώρα που ο σύζυγός της μεταφέρεται και εκείνος δεμένος σε άγνωστη τοποθεσία.

Τώρα ένα νέο βίντεο που φέρεται να δημοσίευσαν μέλη της Χαμάς στο Telegram, δείχνει την νεαρή κοπέλα να είναι ζωντανή και να πίνει νερό ενώ κάθεται σε έναν καναπέ, πιθανότατα κάπου στη Γάζα.

Ωστόσο οι συγγενείς της συνεχίζουν να αγωνιούν, όπως άλλωστε και οι οικογένειες όλων των ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς. «Προσεύχομαι η Νόα να είναι ζωντανή», λέει στο Star η ξαδέλφη της Νόα. «Δεν έχουμε κάποιο σημάδι, εάν είναι καλά, εάν είναι ζωντανή, ελπίζω...», προσθέτει

Το Τελ Αβίβ γέμισε κίτρινες κορδέλες για την απελευθέρωση ομήρων

Την ίδια ώρα στο Τελ Αβίβ φόρεσαν κίτρινες κορδέλες και κρέμασαν μερικές από αυτές στα δέντρα, θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα στην Ευρώπη και την Αμερική για το δράμα που περνούν: πρέπει να πιέσουν τη Χαμάς, έτσι ώστε όλοι οι όμηροι να επιστρέψουν σύντομα στα σπίτια τους.

«Αυτές οι κορδέλες είναι ένα σύμβολο, προέρχεται από τον πόλεμο του Βιετνάμ και λέει: "περιμένουμε τους ανθρώπους μας να γυρίσουν πίσω και δεν τους ξεχνάμε..."», είπε με λυγμούς μια γυναίκα στο STAR, η οποία βρισκόταν στη διαδήλωση.