Πόλεμος στο Ισραήλ: Mια όμηρος νεκρή κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι βρήκε μια όμηρο νεκρή έξω από ένα κτίριο κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα.

Πόλεμος στο Ισραήλ: Mια όμηρος νεκρή κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα
1'

Νεκρή εντοπίστηκε η Judith Weiss την Τετάρτη κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα, στην πόλη της Γάζας. Η σορός της ανασύρθηκε μετά από έρευνα των ισραηλινών δυνάμεων στην περιοχή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του στρατού.

Στο κτήριο όπου βρέθηκε το πτώμα εντοπίστηκαν όπλα με τον IDF να εκτιμά ότι οι απαγωγείς κατάφεραν να διαφύγουν, πριν φτάσουν οι στρατιώτες.

Η Weiss, ήταν 65 ετών και νοσηλευόταν λόγω καρκίνου του μαστού με τον οποίο διαγνώστηκε πριν από λίγους μήνες. Εργαζόταν στο νηπιαγωγείο του κιμπούτς, όπου συντόνιζε δραστηριότητες στην τραπεζαρία, ενώ αργότερα ειδικεύτηκε στην νοσηλευτική.

Ο σύζυγός της θεωρείτο αγνοούμενος για αρκετές ημέρες μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, μέχρι να αναγνωριστεί τελικά το πτώμα του. Τέσσερα από τα πέντε παιδιά της Judith συνέχισαν να ζουν στο κιμπούτς μέχρι την ενηλικίωσή τους.

Η πόρτα του δωματίου της Judith και του Shmulik «γαζώθηκε» με σφαίρες κατά την επίθεση, ενώ σε έγγραφο που άφησαν μέλη της Χαμάς στο σπίτι τους και βρέθηκε αργότερα, οι προτάσεις ήταν γραμμένες τόσο στα Αραβικά όσο και στα εβραϊκά. «Θα σε σκοτώσω», «Βγάλε το παντελόνι σου», «Είσαι αιχμάλωτος», «Έχουμε ομήρους» και «Θα σκοτώσουμε ομήρους».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή