«Βασίλισσα του χορού» η Kέιτ Μίντλετον: Οι χορευτικές κινήσεις της πριγκίπισσας γίνονται viral

Η Kέιτ Μίντλετον δεν χάνει την ευκαιρία να χορέψει και οι θαυμαστές της την «αποθεώνουν» με κάθε ευκαιρία
H Kέιτ Μίντλετον
ΑΡ
3'

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για διάφορες υποχρεώσεις και τελετές από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011 και μερικές φορές, η δουλειά της απαιτεί να...το ρίχνει λίγο έξω. Ένα νέο βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram από τον λογαριασμό θαυμαστών KateMiddleton_Turkey και κυκλοφόρησε περαιτέρω από τους The_Blazing_Royals στο TikTok, ανατρέχει στις χορευτικές κινήσεις της κατά τη διάρκεια των ετών.

Το κλιπ ξεκινά παιχνιδιάρικα με το ....χορευτικό βήμα της Κέιτ προς τη βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στην Κοπεγχάγη τον Φεβρουάριο του 2022. Η βρετανική βασιλική οικογένεια κινήθηκε διακριτικά προς τη μονάρχη για να δημιουργήσει μια καλύτερη εικόνα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στο Κάστρο Amalienborg, και οι χρήστες του TikTok αργότερα το βάφτισαν «the princess shuffle» σε ένα απόσπασμα που ανανεώθηκε αυτή την άνοιξη.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει την πριγκίπισσα Κέιτ να δοκιμάζει έναν παραδοσιακό χορό με ντόπιες γυναίκες στο Τουβαλού κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για το διαμαντένιο ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ το 2012. Στη συνέχεια, η Κέιτ εμφανίστηκε να χορεύει στο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο, να στροβιλίζεται με την Αρκούδα Πάντινγκτον στο σταθμό Paddington το 2017, παίζοντας μουσική με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ στην Ουαλία το 2022 και τραγουδώντας κατά τη διάρκεια μιας σχολικής επίσκεψης με τους Place2Be το 2012.

Το κλιπ έκλεισε με μία από τις καλύτερες στιγμές της 41χρονης πριγκίπισσας. Κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής στάσης σε μία αμφιλεγόμενη περιοδεία στην Καραϊβική για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ τον Μάρτιο του 2022, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έδειξαν τις κινήσεις τους κατά τη διάρκεια ενός παραδοσιακού φεστιβάλ στο Μπελίζ. Το ζευγάρι χόρεψε «punta» ενώ βυθίστηκε στην κουλτούρα Garifuna και οι ντόπιοι ξετρελάθηκαν.

«Είναι ένα καταπληκτικό ζευγάρι και θα θέλαμε να έρθουν ανά πάσα στιγμή με τα παιδιά τους Σάρλοτ, Τζορτζ και Λούις», είπε η Λόρα Κάτσο, η οποία βοήθησε στη διοργάνωση της επίσκεψης, στο PEOPLE εκείνη την εποχή. «Ξέρουν πραγματικά πώς να χορεύουν. Εντρύφησαν στην κουλτούρα και δεν χρειαζόταν να τους διδάξω. Είναι τόσο καλοί σε αυτό. Ήταν εξαιρετικοί»

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται πως έχουν μεταδώσει το πάθος σε τουλάχιστον ένα από τα παιδιά τους: την πριγκίπισσα Σάρλοτ! Το ζευγάρι έχει αναφερθεί στην αγάπη της μοναχοκόρης του για τον χορό πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια και η Kέιτ πρόσφατα μίλησε για το ενδιαφέρον της μικρής κατά τη διάρκεια μιας στάσης στο Λιντς και το Λάνκαστερ τον Σεπτέμβριο.

«Στην κόρη μου τη Σάρλοτ αρέσει ο χορός. Λατρεύει το μπαλέτο και τις κλακέτες», είπε η πριγκίπισσα Κέιτ, σύμφωνα με το περιοδικό Hello! Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έδειξε πρόσφατα μια γεύση από τις χορευτικές της κινήσεις στη συναυλία για τη στέψη του παππού της τον Μάιο, όταν σηκώθηκε και χόρεψε υπό τους ήχους του Lionel Richie καθώς ερμήνευε την επιτυχία του "All Night Long" από τη σκηνή που είχε στηθεί στους χώρους του Κάστρου Windsor.

Η μικρή πριγκίπισσα έχει κάνει επίσης ιδιωτικά μαθήματα μπαλέτου σε μια σχολή χορού και η Κέιτ και η Σάρλοτ έχουν κάνει εξόδους μητέρας-κόρης για να δουν επαγγελματικές παραστάσεις μπαλέτου. «Έμοιαζε τόσο ενθουσιασμένη που ήταν εκεί και καθόταν ακίνητη, παρακολουθώντας την παράσταση», σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.