Παλάτι του Μονακό: Το γενέθλιο πορτρέτο των διδύμων - Ο Ζακ και η Γκαμπριέλα έκλεισαν τα 9

Το Παλάτι του Μονακό έδωσε στη δημοσιότητα το νέο πορτρέτο του πρίγκιπα Ζακ και της πριγκίπισσας Γκαμπριέλα με αφορμή τα 9α γενέθλιά τους 

H πριγκιπική οικογένεια του Μονακό
H πριγκιπική οικογένεια του Μονακό
ΑΡ
3'

Τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μονακό, ο πρίγκιπας Ζακ και η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα τα δίδυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν έκλεισαν τα 9 το Σαββατοκύριακο και η οικογένεια το γιόρτασε δημοσιεύοντας ένα νέο πορτρέτο των διδύμων. Τόσο ο Ζακ όσο και η Γκαμπριέλα ήταν κατάλληλα ντυμένα με επίσημη ενδυμασία, με τη μικρή να φορά ένα μπλε παλτό και ασορτί μπερέ και τον αδελφό της ντυμένο με επίσημη στρατιωτική ενδυμασία.

«Χρόνια πολλά Πρίγκιπα Ζακ και Πριγκίπισσα Γκαμπριέλα», ανέφερε η λεζάντα της ανάρτησης. Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον περασμένο μήνα στην πιο πρόσφατη κοινή εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας κατά την Εθνική Ημέρα του Μονακό, που τιμά την εκατονταετηρίδα του πρίγκιπα Ρενιέ, ο οποίος, μαζί με τη σύζυγό της, πριγκίπισσα Γκρέις, ίδρυσαν τη σύγχρονη δυναστεία της χώρας.

Τα δίδυμα φωτογραφήθηκαν κουνώντας τα χέρια από το μπαλκόνι του παλατιού μαζί με τους γονείς τους καθώς η χώρα γιόρταζε με τη μητέρα τους, με την πριγκίπισσα Σαρλίν να φορά ένα βαθύ κόκκινο φόρεμα με φαρδύ γιακά και ένα προσαρμοσμένο καπέλο σε στυλ μπερέ του Στίβεν Τζόουνς που ταίριαζε άψογα με την εμφάνιση της κόρης της.

Ο πρίγκιπας Άλμπερτ φορούσε μια επίσημη στρατιωτική στολή παρόμοια με αυτή που φορούσε ο γιος του καθώς παρευρέθηκαν σε μια σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό της ημέρας. Μεταξύ της Εθνικής Ημέρας και των γενεθλίων των διδύμων του αυτό το Σαββατοκύριακο, ο πρίγκιπας πέρασε χρόνο στην Ασία για αρκετές κρατικές επισκέψεις και επίσης παρακολούθησε το συνέδριο του ΟΗΕ για το Κλιμα (COP28) στο Ντουμπάι.

Καθώς η οικογένεια προετοιμάζεται για την περίοδο των γιορτών, η επόμενη κοινή τους εμφάνιση θα είναι πιθανότατα στην ετήσια ημέρα δώρου του παλατιού, μια γιορτινή εκδήλωση που εγκαινιάστηκε από την πριγκίπισσα Γκρέις όταν έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας το 1956. Στη συνέχεια θα ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για χειμερινές διακοπές στο τέλος του έτους στην Ανταρκτική.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το PEOPLE ενόψει των γενεθλίων του τον Μάρτιο, ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε μιλήσει για τις προσωπικότητας διδύμων και την...αναίδεια τους. Η μικρή είπε εξακολουθεί να «έχει αυτή τη μικρή άτακτη λάμψη στα μάτια της. «Έχει τη δική της προσωπικότητα και μερικές φορές κάνει πράγματα που είναι, ξέρετε - θα προσπαθήσει να τη χρησιμοποιήσει για να βάλει τον αδερφό της σε μπελάδες...» «Αλλά ο Ζακ την υπομένει και όταν αγανακτήσει χορτάσει, λέει «Όχι!» Οπότε δεν τον στριμώχνει η έντονη προσωπικότητά της», σημείωσε.

Μιλώντας για το πώς τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν προσαρμοστεί στο να κάνουν περισσότερες δημόσιες εξόδους, ο Άλμπερτ είπε ότι η Γκαμπριέλα «μπορεί μερικές φορές να αισθάνεται λίγο άβολα με πάρα πολλούς ανθρώπους», οπότε ο αδερφός της επεμβαίνει για να βοηθήσει.

«Ο Ζακ μιλάει περισσότερο, ασχολείται περισσότερο με τα κοινά». Μοιράστηκε επίσης το όχι και τόσο λεπτό σχέδιο των διδύμων να τον «απαγάγουν» στα γενέθλιά του αργότερα εκείνο τον μήνα, καθώς αστειεύτηκε: «Είναι μυστικό. Τα παιδιά θέλουν να με απαγάγουν», πρόσθεσε ο πρίγκιπας Άλβέρτος. «Θέλουν να με πάνε σε μια παράσταση σε ένα θέατρο, αλλά στην πραγματικότητα, με έχουν προειδοποιήσει μόνο ότι θα με απαγάγουν». Μίλησε επίσης για το πώς εκτιμά την οικογένεια, καθώς ονόμασε την πριγκίπισσα Σαρλίν και τα δύο παιδιά τους ως το πιο περήφανο επίτευγμά του στα 18 χρόνια βασιλείας του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή