Σάνεν Ντόχερτι: «Ευχαριστώ που είμαι εδώ και φέτος τα Χριστούγεννα, η νέα χρονιά θα είναι όμορφη»

Η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που «είναι εδώ» φέτος τα Χριστούγεννα μετά από μια δύσκολη χρονιά. «Το επόμενο έτος θα είναι όμορφο» υποσχέθηκε
H Σάνεν Ντόχερτι
2'

Η Σάνεν Ντόχερτι είναι έτοιμη να γιορτάσει το νέο έτος. Η σταρ από τη δημοφιλή σειρά «Beverly Hills, 90210» συνάντησε τη μητέρα της, Ρόζα στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του podcast της με τίτλο «Let’s Be Clear with Shannen Doherty»

«Αυτή η χρονιά μας θυμίζει να είμαστε απίστευτα ευγνώμονες που είμαστε εδώ και μπορούμε να περάσουμε χρόνο με τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας, που δεν φεύγουν, που μας αγαπούν άνευ όρων και που έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις και ήθη και πρότυπα, άνθρωποι που έχουν χαρακτήρα», είπε η Ντόχερτι. «Είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ για αυτό».

«Πρέπει να προγραμματίσω ακόμη και τις εγχύσεις μου για τον καρκίνο όπου θα αναρρώσω πλήρως για τα Χριστούγεννα», συνέχισε η Ντόχερτι. Η ηθοποιός λαμβάνει θεραπεία κατά του καρκίνου τα τελευταία οκτώ χρόνια. Διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 πριν αποκαλύψει τον Φεβρουάριο του 2020 ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού Σταδίου 4. Τον Ιούνιο, αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και στον εγκέφαλό της. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στο κεφάλι της.

«Για μένα, ήταν μια ταραχώδης χρονιά, μερικοί τεράστιοι αγώνες για την υγεία, μερικοί τεράστιοι προσωπικοί αγώνες, πολύ στενοχώρια και φόβος», είπε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. Την περίοδο της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο, χώρισε με τον πρώην σύζυγό της, Κουρτ Ισβαριένκο. Τρεις μήνες αργότερα, ανακοίνωσε το διαζύγιό της αφού μοιράστηκε ότι την απατούσε για πολλούς μήνες.

Κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου επεισοδίου podcast της Δευτέρας, η Ντόχερτι συνέχισε, «Αλλά με όλα αυτά, κάτι βρήκα... Στην πραγματικότητα αυτό έλεγα στον εαυτό μου το προηγούμενο βράδυ, "Θεέ μου νομίζω ότι αρχίζω να ζω την πιο ευτυχισμένη εκδοχή του εαυτού μου»

Αν και ήταν μια τόσο αμφιλεγόμενη χρονιά για μένα", πρόσθεσε η Ντόχερτι. "Για κάποιο λόγο, απλώς αισθάνομαι ότι έχει γίνει πολύ πιο ελαφριά τον τελευταίο καιρό και πολύ πιο θετικό." Καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, η ηθοποιός μοιράστηκε πώς το 2023 «τελειώνει καλά» και η καρδιά της «ανοίγει ξανά». Κατέληξε λέγοντας οτι είναι πεπεισμένη πως «η επόμενη χρονιά θα είναι όμορφη».