Μάικλ Μπόλτον: Ο γνωστός τραγουδιστής διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο

Με μία ανάρτηση στο Instagram ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργείο για αφαίρεση όγκου από τον εγκέφαλο 

Μάικλ Μπόλτον: Ο γνωστός τραγουδιστής διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο
2'

Με καρκίνο στον εγκέφαλο διαγνώστηκε ο Μάικλ Μπόλτον, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

Ο τραγουδιστής της μεγάλης επιτυχίας «When A Man Loves A Woman» έγραψε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, η οποιά ήταν επιτυχημένη και πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα από τις συναυλίες προκειμένου να αναρρώσει.

Ο 70χρονος Μπόλτον ανακοίνωσε ότι για τους επόμενους δύο μήνες διακόπτει τις περιοδείες προκειμένου να ανακάμψει μετά την χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο.

Η ανάρτηση:

«Θέλω να ξεκινήσω ευχόμενος καλή χρονιά με υγεία! Θέλω επίσης να μοιραστώ ότι το 2023 έκλεισε με κάποιες απροσδόκητες προκλήσεις. Λίγο πριν τις γιορτές, διαγνώστηκα με όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος χρειάστηκε άμεση χειρουργική επέμβαση. Χάρη στην απίστευτη ιατρική μου ομάδα, η επέμβαση ήταν επιτυχής.

Τώρα αναρρώνω στο σπίτι περιτριγυρισμένος από την τεράστια αγάπη και υποστήριξη της οικογένειάς μου. Για τους επόμενους δύο μήνες, θα αφιερώσω τον χρόνο και την ενέργειά μου στην ανάρρωσή μου, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνω ένα προσωρινό διάλειμμα από τις περιοδείες.

Είναι πάντα το πιο δύσκολο πράγμα για μένα να απογοητεύω τους θαυμαστές μου ή να αναβάλλω μια παράσταση, αλλά κάνω ό,τι χρειάζεται για να επιταχύνω την ανάρρωσή μου και να επιστρέψω σύντομα στις εμφανίσεις μου. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μου δείξατε τόσο γενναιόδωρα όλα αυτά τα χρόνια. Να ξέρετε ότι κρατάω τα θετικά σας μηνύματα στην καρδιά μου και θα σας ενημερώσω ξανά σύντομα. Με πολλή αγάπη πάντα, ΜΒ» έγραψε ο Μάικλ Μπόλτον.

https://www.instagram.com/p/C1vGsEdv07S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή